|

Axel Witsel Zenit'ten ayrılıyor

Belçikalı Axel Witsel'in geleceği belirsizliğini koruyor. Zenit Teknik Direktörü Mircea Lucescu, oyuncunun ayrılmak istediğini söyledi. Lucescu, Witsel'in önemli bir oyuncu olduğunu söylerken, kulübünde ona göre değerleme yapacağını belirtti.

Yeni Şafak
09:55 - 23/07/2016 السبت
Güncelleme: 07:06 - 23/07/2016 السبت
Diğer
Zenit forması giyen Axel Witsel'in ayrılacağını teknik direktör Lucescu açıkladı.
Zenit forması giyen Axel Witsel'in ayrılacağını teknik direktör Lucescu açıkladı.

Axel Witsel, Zenit'ten ayrılmayı kafasına koydu. İtalya ve İspanya'dan gelen teklifleri değerlendirmek isteyen Belçikalı oyuncu takımdan ayrılmak istediğini kulübe bildirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mircea Lucescu oyuncunun kulüp ile konuştuğunu ve ayrılmak istediğini kulübe ilettiğini söyledi.



Tecrübeli teknik direktör, ”Axel Zenit'i terk etmek istiyor. Kendisine iki İtalyan kulübü ile iki İngiliz kulübü talip” şeklinde konuştu.




Sporcope'un aktardığına göre, Axel Witsel'in uluslarası düzeyde önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Lucescu, Zenit'in bu değere göre bonservisini belirleyeceğini söyledi.



Zenit'in Witsel'e yeni sözleşme teklif ettiğini bildiğini söyleyen Rumen teknik adam, fakat bunun kolay olmayacağını çünkü oyuncunun ayrılmayı kafasına koyduğunu söyledi. Lucescu son olarak transfer döneminin uzun olduğunu ve bahsettikleri oyuncunun her takımda oynayabilecek kapasitede olduğunu açıkladı.



Axel Witsel geçen sezon Zenit formasıyla 41 resmi maça çıkarken; bu maçlarda 6 gol 5 asist ile oynadı.




#Axel Witsel
#Zenit
#Mircea Lucescu
٪d سنوات قبل
default-profile-img