|

Aykut Kocaman'dan ayrılık açıklaması

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türkiye Kupası zaferinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
01:17 - 1/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 01:20 - 1/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Aykut Kocaman maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.
Aykut Kocaman maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası zaferinden sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam 'Fenerbahçe'ye gidecek misiniz?' sorusuna 'Yarını görmeden konuşmayalım' şeklinde cevap verdi.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları:

  • Hayatım markaj altında oynamakta geçti. Yarını görmeden konuşmayalım. Yarın derken mecazi anlamda... Duygular şu anda çok yoğun. Birkaç gün içerisinde durum değerlendirmesi yapıp, bunu konuşacağız. Türkiye'nin kupası ülkenin en ücra köşelerinden 160'a yakın takım katılıyor. Bunu zirvede kapatmak büyük başarı. Şampiyon olmak takım branşlarında çok zor. Futbol gibi takım oyunlarında çok çok daha zor. Oyunu daha fazla fiziksel oyuna götürmek zorundaydık. Herkes istiyordu ve başardı. Şampiyonluğa gidebilmek için doğru yatırımlara devam etmek gerekir. Futbolcu almak önemli ama verimi arttırmak gerekir. Konyaspor'un gelecek sezon şampiyon olacağını söylesek inanın bana batar. Doğru yatırım gerek. Konyaspor son 1 yıldır maaşımız çocukların maaşı sekmeden ödeniyor. Fiziki, idari mali organizasyonu yapmak sonra şampiyonluğa gidersin. 10 tane oyuncu alıp kulübü batırıp şampiyonluk. Maçın gerçek anlamdaki yıldızı da, çok eleştirdim. Duygularını karıştırdığını da söyledim. Hakkını teslim etmek lazım. Çok başarılı maç yönetti. Fırat Aydınus ve ekibini tebrik ediyorum.

#Aykut Kocaman
#Konyaspor
#Fenerbahçe
7 yıl önce