|

Aykut Kocaman'dan Galatasaray'a mesaj

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1 kazanılan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından konuştu. Kocaman, bu galibiyetle derbiye moralli çıkacaklarını belirterek, “Maç sonuçlarında hakemlerin etkileri çok büyük” ifadelerini kullandı. Kocaman maç öncesinde neden gergin olduğu konusuna da açıklık getirdi.

Yeni Şafak
22:35 - 15/10/2017 Pazar
Güncelleme: 22:49 - 15/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1 kazanılan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Maç fazlasıyla da olsa zirveyle aralarındaki puan farkının 11’e yükseldiğini söyleyen Kocaman, “Sadece bu yüzden kazanmamız gerekiyordu. Ardından Akhisar gibi kötü oynadığımız bir maçın da izlerini silmek için taraftarımıza, özür anlamında bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu duygularla başladı oyuncular. Hızlı bir başlangıçtı. Bunu ilk yarı boyunca sürdürdük. Malatya da karşılık verdi. İlk başta 2 fark, ardından 3. gol Bizim adımıza klişelerimizden birisi, anlamsız bir gol. Esas itibariyle Galatasaray maçı öncesinde var olan puan farkını indirmeyi başardık, bir adım da olsa moralli olarak Galatasaray deplasmanına gideceğiz” dedi.

“Puan farkının verdiği sıkıntı vardı”
  • “Nasıl bir görüntü verdiğimi bilmiyorum ama kendi içimde şunu söyleyebilirim, gergin değilim. Şu var ki, bu kadar puan farkı doğru değildi. Maça çıkarken 11 puanlık bir fark vardı. Temel olarak devreye kadar, taraftar açısından da camia açısından da çevrilebilir, katlanılabilir bir farkla gitmek istiyoruz. Bunun verdiği bir sıkıntı var diyebiliriz ama gergin değilim”
#Fenerbahçe
#Yeni Malatyaspor
7 yıl önce