|

Aykut Kocaman'dan Giuliano'ya: Kendine gel

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Brezilyalı oyuncu Giuliano ile özel bir görüşme gerçekleştirerek uyardığı belirtildi.

Yeni Şafak
11:08 - 4/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:36 - 4/10/2017 Çarşamba
Diğer
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon ligde  7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve  2 mağlubiyet aldı.
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon ligde 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Zenit'ten 7.5 milyon euroya transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Giuliano, beklentileri karşılayamaması nedeniyle hayal kırıklığına neden oldu.

Fenerbahçe formasıyla 7 hafta sonunda sadece iki penaltı golü bulunan Giuliano ile özel görüşen teknik direktör Aykut Kocaman'ın 27 yaşındaki oyuncudan "kendine gelmesini" istediği belirtildi.

"Çok kopuk oynuyorsun"

Takvim'de yer alan habere göre Kocaman, beklentilerini tek tek sıraladığı oyuncusuna, "Yeteneklerini ve kaliteni sahaya yansıtamıyorsun. Çok kopuk oynuyorsun. Maç içerisinde biraz parlıyor, sonra duruyorsun. Artık daha fazla sorumluluk almalısın" uyarısında bulundu.

Kocaman'ın, Dirar'ın dönmesiyle Giuliano'yu yedeğe çekebileceği konuşuluyor.

  • Giuliano'nun 7 haftalık performansı
  • Attığı iki penaltı dışında 6 maçta kaleye isabetli şutu dahi olmayan Giuliano, maç başına 1 dripling atarken, 0.7 top kaptı, yüzde 39 başarılı pas gerçekleştirdi, hiç isabetli orta yapamadı. Giuliano'nun ikili mücadelelerden galip çıkma yüzdesi ise yüzde 34.
#Giuliano
#Fenerbahçe
7 yıl önce