|

Aykut Kocaman'dan kafaları karıştıran karar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor'la 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra yaptığı basın toplantısında "Gerekeni yapacağım" ifadesini kullanmış ancak 'istifa' kelimesini kullanmamıştı. Kocaman'ın soyunma odasında futbolcularına istifa edeceğine dair bir bilgi vermediği ve 2 gün sonraya idman koyduğu belirtildi.

Yeni Şafak
15:42 - 5/11/2017 Pazar
Güncelleme: 16:40 - 5/11/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son 3 maçta Süper Lig'de galibiyet elde edemedi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son 3 maçta Süper Lig'de galibiyet elde edemedi.

Fenerbahçe'de Osmanlıspor beraberliği sonrasında Aykut Kocaman'ın 'istifa' imasında bulunması futbol kamuoyunda büyük ses getirdi. Kocaman'ın "Gereğini yapacağım" demesi ancak istifa kelimesini kullanmaması ise kafaları karıştırdı.

Daha önceki dönemlerde 4 kez istifa edip geri dönen Aykut Kocaman'ın tekrar ikna edilebileceği aktarılırken tecrübeli teknik adamın soyunma odasında futbolcularına 'bırakma' kararıyla ilgili bir bilgi vermediği ortaya çıktı.

Öte yandan tecrübeli teknik adamın Osmanlıspor maçı öncesinde belirlenen, takıma verilecek 2 gün izin konusunda bir değişiklik yapmadığı ve Salı gününe idman koyduğu belirtildi.

  • Aykut Kocaman'la Aziz Yıldırım arasında İstanbul'da yapılacak kritik görüşmenin ardından yolların ayrılıp ayrılmayacağı kesinlik kazanacak.

#Aykut Kocaman
#Fenerbahçe
6 yıl önce