|

Aziz Yıldırım: Bu dava Türkiye'nin davası

FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan davanın ilk günü Silivri'de sona erdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Adliye çıkışında sert açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
14:20 - 20/02/2017 Monday
Güncelleme: 14:30 - 20/02/2017 Monday
Yeni Şafak
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolda şikede kumpas soruşturmasıyla ilgili konuştu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolda şikede kumpas soruşturmasıyla ilgili konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Silivri'de ilk gün görülen davanın ardından flaş açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Yargıtay'ın artık kararını vermesi gerektiğini ifade ederken kendisi gibi davaya gelmeyen kulüplere mesaj gönderdi.



İşte Aziz Yıldırım'ın dava çıkışı yaptığı açıklamalar;

  • "Yargıtay artık karar vermeli. Fenerbahçe'den başka kimse, hiçbir kulüp FETÖ'den şikayetçi değil, neden? 2011'de yapılan hadise Türk futboluna darbe vurmadı mı? Futbolcu alacakları verecekleri, vergileri... Her şeyi bozdu. Nerede Kulüpler Birliği? Biz mağduruz. "Yok ben gelmeyeyim. Bu ilde ifade vereyim" yok böyle. Geleceksiniz burada suçlamanızı yapacaksınız. Herkes korkuyor kaçıyor. Sayın Cumhurbaşkanı bu konuda mücadele ediyor. Her şeyi yapıyor hukukla. Kimse korkmasın. Bu Türkiye'nin davası. Herkes bu davada taraf olmalı. Bir daha kimseye bir şey olmaz. Herkes sahip çıksın. Gidin Allah aşkına. Şikayetçiyim bile diyemiyorsunuz. Bugün Cumhuriyet arkamızda. O zaman niye korkuyorsunuz? Nerede Beşiktaş Kulübü? Neden şikayetçi olmuyorlar?"




#Aziz Yıldırım
#Fenerbahçe
7 years ago