|

Aziz Yıldırım Emre Mor'un menajeri ile görüştü

Dün Fenerbahçe'nin futboldan sorumlu yöneticisi Hasan Çetinkaya ile bir görüşme yapan Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'ın bugün de başkan Aziz Yıldırım ile bir araya geldiği belirtildi.

Yeni Şafak
14:57 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:08 - 29/03/2017 Çarşamba
Diğer
19 yaşındaki Emre Mor, EURO 2016 öncesinde gösterdiği performansla 9,75 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.
19 yaşındaki Emre Mor, EURO 2016 öncesinde gösterdiği performansla 9,75 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'la ismi anılan Emre Mor'la ilgili sürpriz bir iddia orta atıldı. Üç büyüklerin gündeminde olan genç yıldız için ilk resmi adım Fenerbahçe'den geldi.



Sporx'in haberine göre; Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna katmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de bizzat başkan Aziz Yıldırım devreye girerek bugün saat 11:00 sularında Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan ile Altunizade'deki ofisinde bir görüşme gerçekleştirdi.



Fenerbahçe'ye yakın gözüküyor

Özcan ile son görüşmeleri yapan başkan Aziz Yıldırım'ın Dortmund'dan gelecek karardan sonra resmi adımları atmak için bir kez daha hamle yapacağı ifade edildi.



Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş ile görüşme halinde olduğu belirtilen Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan'ın şu ana kadar başkanlar nezdinde ilk kez Aziz Yıldırım ile bir araya gelmesi "Emre Mor'un Fenerbahçe'ye yakın olduğu" şeklinde yorumlandı.




  • Emre Mor bu sezon Dortmund formasıyla 15 resmi maça çıktı. 19 yaşındaki futbolcu bu maçların 5'inde ilk 11'de şans bulurken, 1 gol atarken 2 de asist yaptı. Genç oyuncu son zamanlarda Alman ekibinde forma şansı bulamıyor.







#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Muzzi Özcan
#Emre Mor
7 yıl önce