|

Aziz Yıldırım transfer için kolları sıvadı

Fenerbahçe Başkanı bugün yapılan Divan Kurulu toplantısında görevinin başında olduğunu ve Yargıtay'dan kendisi ile ilgili karar çıkana kadar başkanlığını sürdüreceğini açıkladı. Yıldırım bununla birlikte devre arasına kadar takımda sıkı yönetim ilan ederken Ocak ayında yapılacak transfer çalışmaları için kolları sıvadı.

Yeni Şafak
14:43 - 22/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:04 - 22/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Palmeiraslı Dudu, bu sezon Brezilya Ligi'nde 2 gol atarken 7 asist yapma başarısı gösterdi.
Palmeiraslı Dudu, bu sezon Brezilya Ligi'nde 2 gol atarken 7 asist yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, bugün düzenlenen Divan Kurulu toplantısında görevinin başında olduğunu ifade ederken futbol takımında da sıkı yönetim ilan etti.



Devre arasına kadar en az puan kaybıyla takımın yoluna devam etmesini isteyen Yıldırım'ın transfer için menajerlerle temasa geçtiği ve istenilen futbolcularla görüşmelere başlama kararı aldığı öğrenildi.



Aziz Yıldırım'ın hem maliyet açısından hem de transferi daha muhtemel olacağı için Güney Amerika piyasasına yöneldiği ve kendisine önerilen isimlerle ilgili araştırma yapılmasını istedi. Yıldırım'ın önüne gelen isimlerden bir tanesi de Brezilya Ligi'nde forma giyen ve asistleriyle dikkat çeken Palmeiraslı Dudu oldu.



Sarı lacivertlilerin uzun süredir oyuncuyu izlediği ifade edilirken Yıldırım'ın da 24 yaşındaki Dudu'nun transferi için menajerlere yetki verdiği ifade edildi. Bonservis bedeli 7-8 milyon euro olarak aktarılan futbolcu için yönetimin Aralık ayından itibaren görüşmelerini sıklaştıracağı belirtildi.






Fenerbahçe'nin borcu açıklandı Fenerbahçe'ye Volkan Şen'den kötü haber Vitor Pereira iş değiştirdi


#Palmeiras
#Dudu
#Aziz Yıldırım
8 yıl önce