|

Aziz Yıldırım'a tarihi ceza

PFDK, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketleri sebebiyle 6 ay 15 gün hak mahrumiyeti ve 190 bin TL para cezası verdi.

Yeni Şafak
17:19 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:53 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Adanaspor maçında hakemlerin bulunduğu soyunma odasına yürümüştü.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Adanaspor maçında hakemlerin bulunduğu soyunma odasına yürümüştü.

Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ağır bir ceza verdi. Yıldırım, 6 ay 15 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.



Aziz Yıldırım, 2-2 biten Fenerbahçe-Adanaspor maçının ardından federasyon ve hakemleri hedef alan açıklamalar yapmıştı. Disiplin Kurulu, Yıldırım'a "Hakeme yönelik soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareket, tehdit eylemi ve sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle 6 ay 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.



Disiplin Kurulu,
Fenerbahçe Yöneticisi Alaeddin Yıldırım'a da "Soyunma odası koridorlarında hakeme yönelik hareketi ve başkasına ait akreditasyon belgesi kullandığı" gerekçesiyle 6 ay ceza verdi. Aziz Yıldırım hakem odasına indi


PFDK'nın Aziz Yıldırım'la ilgili açıklaması şöyle;


  • "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a müsabaka hakemine yönelik hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareket ve hakem soyunma odası koridorlarında tehdit eylemi ve sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 6 ay 15 gün hak mahrumiyeti ve 190 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"

Öte yandan Bursaspor-Trabzonspor maçında tribüne gönderilen Hamza Hamzaoğlu için 5 resmi müsabakadan men cezası verildi.





#Aziz Yıldırım
#PFDK
7 yıl önce