|

Aziz Yıldırım'dan Mehmet Ekici açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Adanaspor'la 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Ekici hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Yeni Şafak
21:44 - 15/01/2017 Pazar
Güncelleme: 22:13 - 15/01/2017 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ekici transferine dair konuştu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ekici transferine dair konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Ekici transferine dair önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Oyuncu için kulübüne 2 milyon euro teklif ettik, ancak kabul edilmedi" diye konuştu.



İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları;


  • "Biz Mehmet Ekici'ye talip olmadık. Mehmet, G.Saray'la görüşmeler yapıyormuş. Sonra Trabzon kanadından bize önerildi. Biz de 'tamam' dedik. İki ay önce bizden Aatıf ve Fernandao'yu istediler. Sonra takas gündeme geldi. Aatif+500 bin euro veriyorduk. Aatif'a sorduk, dedi ki gitmek istemiyorum. Hocaya da sorduk, o zaman gönderin gelsin dedi. Son olarak Trabzonspor'a 2 milyon euro teklif ettik. Onlar da 'hayır' dedi. Bu noktadan sonra biz karışamayız. Sezon sonunda (Mehmet Ekici) bize gelmek istiyorsa, oturup konuşuyor. Tercihinin Fenerbahçe olduğunu da çocuk ifade ediyor. Beşiktaş sanıyor ki, Eto'o konusuna biz girdik. Ben hocaya sordurdum, düşüncesi varsa biz de girelim dedim, hayır dedi. Ben Antalyaspor Başkanı ile zerre konuşmadım. Ben kendisini tanımam zaten, babasını tanırım. Kötü oynarız, yeniliriz. Önemli değil, ne yapalım. Hesabı varsa, biz veririz"













#Aziz Yıldırım
#Mehmet Ekici
7 yıl önce