|

Aziz Yıldırım'ın esprisi kahkahaya boğdu

Dün ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi'ne, Aziz Yıldırım'ın sahneye kırmızı dosya ile çıkan Emre Belözoğlu'nu görünce yaptığı espri damga vurdu. Yıldırım'ın sözleri hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hem de Emre'yi güldürdü.

Yeni Şafak
09:53 - 21/03/2017 Salı
Güncelleme: 19:52 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Futbol Zirvesi'nde Aziz Yıldırım ile Emre Belözoğlu arasında neşeli bir diyalog geçti.
Futbol Zirvesi'nde Aziz Yıldırım ile Emre Belözoğlu arasında neşeli bir diyalog geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün gerçekleştirilen Futbol Zirvesi'ne, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Emre Belözoğlu'na yaptığı espri damga vurdu.



"Bir de Fenerliyim diyor
"

Skorer'in aktardığına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dönerek Emre'nin elindeki dosyayı gösteren Yıldırım, "Bir de Fenerliyim diyor ama bakın elinde Galatasaray dosyası var" diye konuştu. Yıldırım'ın bu sözleri hem Erdoğan hem de Emre'yi güldürdü.



Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in fotoğraf için kürsüye çıkarken dosyayı bir anda eline tutuşturduğunu belirten Emre, "İçinde ne var hiç bilmiyorum. Dursun Özbek Başkan bana verdi" dedi.



"Galatasaray'dan teklif aldım"

Aziz Yıldırım bunun üzerine yanındaki Dursun Özbek'e dönerek, “Emre'ye dosya içinde ne verdin Başkan?" diye sorunca ortamdan yine kahkahalar yükseldi. Emre Belözoğlu'nun, "Galatasaray'dan transfer teklifi aldım" demesi ise neşeyi ikiye katladı.







#Aziz Yıldırım
#Emre Belözoğlu
#Dursun Özbek
7 yıl önce