|

Bakan Kılıç Dart Milli Takımı'nı tebrik etti

Hırvatistan'ın Porec şehrinde yapılan 'Elektronik Dart Dünya ve Avrupa Şampiyonaları' ile Uluslararası Açık Turnuvası'nda, 1 altın toplam 8 madalya kazanan milli takım sporcularını, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tebrik etti.

Yeni Şafak
11:32 - 15/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 08:40 - 15/06/2015 Pazartesi
IHA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, başarılı sporcular için tebrik mesajı yayımladı.


Dünya Şampiyonasında, yıldız erkeklerde yarışan Özkan Çep, şampiyon olurken, yıldız kızlarda ise Emine Dursun bronz madalya aldı. Milli Takım, genç takımlar kategorisinde de, takımlar sıralamasında Rusya ve Hırvatistan'ın ardından üçüncü sırada yer alarak bronz madalyanın sahibi oldu. Son olarak oynanan Avrupa Şampiyonasında ise yıldız erkeklerde Özkan Çep gümüş madalya, yıldız kızlarda Emine Dursun ve genç erkeklerde ise Enes Ekrem Eşer bronz madalyanın sahibi oldu.



Dünya Şampiyonasının ardından oynanan Uluslararası Açık Turnuvada ise yıldız kızlarda Ecem İnci Selçuk ve genç kızlarda Beyza Gültekin bronz madalyanın sahibi oldu.



Bakan Çağatay Kılıç'ın madalya kazanan sporcular için yayımladığı tebrik mesajı şöyle:


“Dart branşında gelen bu önemli başarılar bizlere gurur ve sevinci bir arada getirdi. Kürsünün en zirvesinde bayrağımızı temsil ederek Dünya Şampiyonu olan Özkan Çep'i, madalya kazanan diğer sporcularımızı ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sporcularımızın başarılarının artarak devam edeceğini temenni ediyorum.



#Elektronik Dart Dünya ve Avrupa Şampiyonaları
#Uluslararası Açık Turnuvası
9 yıl önce