|

Bale'den Atletico'ya gönderme

Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale, Şampiyonlar Ligi finalindeki rakipleri Atletico Madrid'de forma giyen hiçbir oyuncunun Real Madrid'de ilk 11'de oynayamayacağını açıkladı.

Yeni Şafak
14:41 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 12:06 - 27/05/2016 Cuma
Diğer
Gareth Bale La Liga'da bu sezon 23 maçta 19 gol 10 asistlik performans sergiledi.
Gareth Bale La Liga'da bu sezon 23 maçta 19 gol 10 asistlik performans sergiledi.

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Galli futbolcusu Gareth Bale Şampiyonlar Ligi finali öncesi açıklamalarda bulundu.



Bale İspanyol medyasına verdiği demeçte ''A.Madrid'de oynayan hiçbir oyuncu bizde ilk 11'de oynayamaz'' dedi. Real Madrid'e geldiği 2013 yılından itibaren finallerin adamı olmuş olan Bale

'

'Benitez dönemimden kalan bütün hayal kırıklıklarını geride bıraktık. Artık hepimiz Cumartesi günü oynayacağımız Şampiyonlar Ligi finalini düşünüyoruz'' dediği ifade edildi.



'Gol atmak istiyorum'

Şampiyonlar Ligi finalini çok önemsediklerini söyleyen yıldız futbolcu, ''3 yılda 2 Şampiyonlar Ligi kazanmak çok etkileyici olacak. 2014'deki finalde attığım golü düşününce heyecanlanıyorum. O golü Cumartesi günü tekrar atmak istiyorum''şeklinde konuştu.




'Yine yenebiliriz'

Atletico'nun oldukça güçlü bir takım olduğuna da değinen Gareth Bale, ''Atletico mükemmel bir sezon geçirdi ve bizim için çok zorlu bir rakip olacaklar. Fiziksel olarak çok güçlüler ve iyi defans yapıyorlar. Biz de bu maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Zidane çok iyi hoca ve çok mütevazi bir insan. Onunla kendimizi daha rahat hissediyoruz. Bize maça çok iyi hazırladı. Daha önce Atletico'yu finalde yendik. Şimdi yine yenebiliriz'' dediği belirtildi.







#Gareth Bale
#Real Madrid
#Atletico Madrid
8 yıl önce