|

'Barcelona Ben Arfa ile anlaştı' iddiası

La Liga'da şampiyonluğa yürüyen Barcelona'da gelecek sezonun ilk transferi yapılmak üzere. Fransız L'equipe gazetesi, Katalan kulübünün, adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Fransız yıldız Ben Arfa'yı kadrosuna katacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
11:01 - 6/05/2016 Cuma
Güncelleme: 11:22 - 6/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Arda Turan (Barcelona)
Arda Turan (Barcelona)

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da formasını giydiği Barcelona sezon sonunda sürpriz bir transferi gerçekleştirecek.



Fransa'nın L'equipe Gazetesi'nin iddiasına göre Katalan Kulübü, 29 yaşındaki Hatem Ben Arfa ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Orta sahada oyun kurucu pozisyonunda ve kanatlarda forma giyebilen futbolcunun transferi için teknik direktör Luis Enrique'nin de onay verdiği aktarıldı.



Barcelona'nın Finansal Fair Play kuralları gereği kemer sıkma politikası uygulayacağına dikkat çeken L'equipe, Katalanların gelecek sezon ki ilk transferinin Ben Arfa olacağını ve oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyeceğini belirtti.



Arfa gelirse Arda'nın durumu ne olacak?

Hatem Ben Arfa'nın Barcelona'ya transferi İspanyol basınında da büyük yankı uyandırdı. Yıldız futbolcunun gelecek sezon Barcelona'da forma giymesi halinde Arda Turan'ın takımda kalmasının zor olduğu belirtildi. Ben Arfa ve Arda'nın aynı mevkilerin oyuncusu olduğuna dikkat çekilirken kulübün Arda'nın performansından memnun olmadığı ve oyuncunun sezon sonunda olası bir teklifte satılabileceği ifade edildi.



-






'Arda dünyanın en iyi 10 oyuncusundan biri' Arda isterse Çin'e gidebilir


#Hatem Ben Arfa
#Arda Turan
#Barcelona
#Nice
8 yıl önce