|

Barcelona futbolcu verecek, basketbolcu alacak

Barcelona Kulübü'nün, Laboral Kutxa'dan istediği basketbolcu Adam Hanga için Kutxa'nın futbol takımı Alaves'e sağ bek oyuncusu Douglas'ı vereceği belirtildi.

Yeni Şafak
15:49 - 2/08/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 13:24 - 2/08/2016 الثلاثاء
Diğer
Barcelona'nın Sao Paulo'dan kadrosuna kattığı sağ bek oyuncusu Douglas'ı vererek basketbolcu Adam Hanga'yı transfer edeceği belirtildi.
Barcelona'nın Sao Paulo'dan kadrosuna kattığı sağ bek oyuncusu Douglas'ı vererek basketbolcu Adam Hanga'yı transfer edeceği belirtildi.

Katalan kulübü oldukça ilginç bir transfer gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Luis Enrique'nin önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Douglas'ı elden çıkarmayı hedefleyen Barcelona, La Liga'nın yeni takımı Alaves ile ilginç bir anlaşma yapmak üzere.



Sporcope'nun aktardığına göre İspanyol basını; aynı zamanda Laboral Kutxa'nın da başkanı olan Alaves kulübünün sahibi Josea Querejeta'nın, Barcelona yönetimini aradığını ve Adam Hanga'ya karşılık Douglas'ı istediğini yazdı. Alex Abrines'in NBA'e gitmesinin ardından bu boşluğu doldurmak isteyen Barcelona'nın, Adam Hanga teklifine sıcak baktığı aktarıldı.



Katalan kulübün, takasın yanı sıra Laboral Kutxa ile 1 yıl daha kontratı bulunan Adam Hanga'nın sözleşme fesih bedelini de ödeyeceği belirtildi.




  • Anlaşma sağlanması halinde sağ bek Douglas, Alaves'e; Laboral Kutxa forması giyen Macar forvet ise Barcelona'nın basketbol takımına transfer olacak.

#Barcelona
#Adam Hanga
٪d سنوات قبل