|

Barcelona taraftarını hakem bile fark etmedi

Barcelona'nın PSG'yi 6-1 yendiği maçta son atılan golün ardından Nou Camp adeta bayram yerine döndü. Büyük bir sevincin yaşandığı golün hemen arkasından sahaya giren yedek futbolcular ve Luis Enrique'nin ardından bir tataftar da kutlamalara katıldı. Üzerinde Barcelona forması olan bu taraftar hakemler tarafından o anda fark edilmedi.

Yeni Şafak
16:24 - 9/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:49 - 9/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Barcelonalı bir tarafar PSG maçında atılan altıncı golün sevincini futbolcularla yaşarken bu detay hakemlerin gözünden kaçtı.
Barcelonalı bir tarafar PSG maçında atılan altıncı golün sevincini futbolcularla yaşarken bu detay hakemlerin gözünden kaçtı.

Barcelona'nın tarihi maçta PSG'yi 6-1 yenerek turladığı mücadelenin son dakikalarında ilginç anlar yaşandı.



Maçın sıcaklığıyla fark edilmeyen detaylar karşılaşma sonunda birer birer ortaya çıkıyor. Bunlardan bir tanesi de Katalanların son saniyede attığı golün ardından bir taraftarın sahaya girmesi oldu. Sergio Roberto'nun golü sonrası sahaya atlayan Barça taraftarı üzerindeki forma sebebiyle hakemler tarafından fark edilemezken belki de yıllarca unutamayacağı bir sevince imza attı.



Takımının 6. golünde sahaya atlayan taraftar futbolcularla birlikte sevinirken turun sevincini Nou Camp'ın çimlerinde yaşamış oldu.








#Barcelona
#Nou Camp
#PSG
7 yıl önce