|

Barış Özbek'e 12 maç ceza verildi

Almanya 3. Ligi lideri MSV Duisburg formasını giyen Barış Özbek, takımının deplasmanda karşılaştığı Lotte maçında rakip oyuncuya bulunduğu müdahale sonrası kırmızı kart görmüş ardından da diğer oyunculara saldırmıştı. Bu hareketlerin ardından Spor Disiplin Kurulu Özbek'e 12 maç men cezası verdi.

Yeni Şafak
10:25 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:51 - 8/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Barış Özbek, rakip oyuncuya yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart görmüştü.
Barış Özbek, rakip oyuncuya yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart görmüştü.

Almanya 3. Ligi'nde oynanan Lotte-MSV Duisburg karşılaşmasının 26. dakikasında rakip oyunculara yumruk attığı için kırmızı kart gören Barış Özbek'in cezası belli oldu.



Bir dönem Galatasaray forması da giyen Barış Özbek, Lotte ile karşılaştıkları mücadelede rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görmüş ve bu karara sinirlenerek diğer rakip futbolculara sert müdahalelerde bulunmuştu.





Bu hareketlerin ardından tecrübeli oyuncuya 12 maç ceza verildiği açıklandı. Özbek 12 maçlık cezasının 8'ini tamamladığında eğer benzer hareketlerde bulunmazsa 4 maçlık cezası silinecek.



Bu arada Duisburg'un sportif direktörü Ivica Grlic de Barış Özbek'in yaptığı hareketler için, "Bize zarar verdi ve böyle bir olay Duisburg formasıyla kabul edilemez" dedi.















#Barış Özbek
#Duisburg
7 yıl önce