|

Başakşehirspor parkta çalıştı

Antalyaspor karşında aldığı galibiyetle sezonun ikinci yarısına 3 puanla başlayan Medipol Başakşehir, kötü hava şartları nedeniyle bugünkü idmanını ilçedeki spor panrkında gerçekleştirdi.

Yeni Şafak
11:52 - 20/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:36 - 20/01/2016 Çarşamba
IHA

Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek sezonun ikinci yarısına 3 puanla başlayan Medipol Başakşehir, bugünkü antrenmanını Başakşehir Spor Parkı'nda gerçekleştirdi. Kötü hava şartları nedeniyle kendi sahasını kullanamayan oyuncular, teknik ekip ile birlikte spor parkında bir araya geldi. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın yönetiminde gerçekleşen antrenman sorunsuz tamamlandı.



Çalışma sonrasında antrenmanı değerlendiren Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Kötü hava şartları nedeniyle Başakşehir Spor Parkı'nda antrenman yaptık. Burada evimizde gibi hissediyoruz. Pazar akşamı Antalya deplasmanından dönerken hafta içi karlı olacağı bilgisini aldık ve Başakşehir Belediyesi'nin spor parkını antrenman için kullanmaya karar verdik. Tedavide olan sporcularımız salonda kaldı. Bizde 18 futbolcumuzla birlikte burada antrenman yaptık. Sağlıklı bir şekilde çalışmamızı tamamladık. Yarın hava şartları ağır geçerse yine burada çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.



'Spora destek olmalıyız'

Başakşehir Spor Parkı'nın açılışında bulunduğunu da belirten Avcı, belediyeye teşekkür etti. Deneyimli çalıştırıcı, “Çocukların ve yetişkinlerin faydalanabileceği böyle bir spor parkının bulunması ve belediyelerin sporu desteklemesi çok güzel. Bizlerinde bu çalışmaya destek olması gerekiyor. Başakşehir Belediyesi'ne yaptığı spor parkı ve spora verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

#Medipol Başakşehir
#antrenman
#Başakşehir Spor Parkı
#abdullah avcı
8 yıl önce