|

Darp edilen futbolcu şoke eden olayın detaylarını anlattı

Trabzonspor'dan Şanlıurfaspor'a kiralanan orta saha oyuncusu Mertcan Çam, yaşadığı dayak olayıyla ilgili konuştu. Kulüp Başkanı Emin Yetim ve yanındakilerden canını güçlükle kurtardığını belirten 22 yaşındaki futbolcu, kulüpte daha önce de buna benzer olayların olduğunu ifade etti.

Yeni Şafak
09:47 - 13/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:23 - 13/12/2017 Çarşamba
Diğer
Kulüp Başkanı Emin Yetim'in, futbolcusu Mertcan Çam’ı darp ettiği olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kulüp Başkanı Emin Yetim'in, futbolcusu Mertcan Çam’ı darp ettiği olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şanlıurfaspor'da alacaklarını isteyen orta saha oyuncusu Mertcan Çam'ın kulübün başkanı Emin Yetim ve adamları tarafından darp edildiği haberi spor kamuoyundan büyük yankı uyandırmıştı.

Olay gecesi Şanlıurfa’dan kaçtığı araba ile geldiği Erzincan’dan ağabeyi Yiğit Çam tarafından alınıp memleketi Trabzon’a götürülen Mertcan, yaşadığı dayak olayını detaylarıyla anlattı.

Hürriyet'e konuşan genç futbolcunun açıklamaları şöyle;
"Dinlemedi, tekmeye atmaya başladı"
  • "Başkan ansızın bir yumruk attı. Yumruk kulak arkama geldi. Yere düştüm. Yerde, 'Başkanım yapma n’olursun’ diye yalvardım. Dinlemedi, tekme atmaya başladı. Yüzümü koruyarak yere kapaklandım. Belime, boşluklarıma gelen tekmelerle soluk alamıyordum. O vurmaya devam etti. 2-3 tekme daha attı."
"Beni kurtaracaklar sandım ama yanılmışım"
  • "Yağmurluğumun kapüşonundan tutarak kapıya doğru sürükledi ‘Seni köpek kulübesine bağlayacağım ulan it’ diye bağırıyordu. O arada ağza alınmayacak bir sürü küfürler daha etti. Aileme bana küfrediyordu. Kapıya kadar sürükledi. Ardından ikinci başkan Giray Küçük ve şoförü geldi. Ben ayırıp beni kurtaracaklar sandım ama yanılmışım."
"(Batuhan Karadeniz) kaçtı, hayatı bile tehlikeye girebilirdi"
Mercan Çam, kulüpte buna benzer başka bir olayın olup olmadığı sorusuna şöyle cevap verdi;
  • “Geçen yıl ismini vermek istemediğim tanınmış bir futbolcu da kümeye düşme maçımız olan Şanlıurfaspor-Elazığ maçının devre arasında başkanla tartıştı. Başına geleceği anladığı için oyundan çıkmak istedi. Hoca onu değiştirdi. O da hemen giyinip havalimanına doğru taksiyle kaçtı. Ama yakalanmamak için Urfa havalimanına değil, Diyarbakır havalimanına kaçtı. Kaçmasaydı büyük ihtimal başına benim başıma gelenden daha beter şeyler gelebilirdi. Zira benimki sadece paramı hakkımı isteme konusu, onun olayında küme düşme durumu da vardı. Hayatı bile tehlikeye girebilirdi.”

#Şanlıurfaspor
#Mertcan Çam
6 yıl önce