|

Başkanımız için kazanalım

Trabzonspor Kaptanı ve deneyimli kalecisi Onur Kıvrak, bugünkü Galatasaray maçı öncesinde takımla yaptığı toplantıda, arkadaşlarını “Başkanımıza ve yönetimimize çok mahcubuz. Sahada en iyi şekilde mücadele edip camiamızın yüzünü güldürmeliyiz” diye motive etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:41 - 22/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor, ligde bugün G.Saray ile deplasmanda yapacağı maça odaklandı. Bordo-mavili futbolcular, zorlu müsabakayı hem bir çıkış maçı hem de kendilerini affettirme mücadelesi olarak görürken, alınacak galibiyetle sezonun ilk 7 haftasındaki kötü gidişatı durdurmak istiyorlar. G.Saray maçına özel motivasyonla hazırlanan futbolcuların antrenmanlar dışında da kendilerini zorlu maça hazırlamak için özel çalışmalar yaptığı öğrenildi. Futbolcuların kaptan Onur'un öncülüğünde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı da belirtildi.



ARKADAŞLARINA GÜVEN AŞILADI


Futbolcuların daha huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlayacak plan ve projeler üzerinde çalışan ve bu konuda önemli bir aşama kaydeden Başkan Muharrem Usta'ya galibiyet sevinci yaşatmaları gerektiğinin altını çizen Onur'un, takım arkadaşlarına “Başkanımıza ve yönetimimize çok mahcubuz. Sahada en iyi şekilde mücadele edip camiamızın yüzünü güldürmeliyiz" dediği öğrenildi. Başkan Usta ve yönetim kurulu, İstanbul'un 3 büyük takımı karşısında ilk galibiyetlerini G.Saray maçıyla birlikte yaşamak istiyor.


#Trabzonspor
#Onur Kıvrak
7 yıl önce