|

'Bayrağımız için hizmet etmeye devam edeceğiz'

Dünya ve Olimpiyat şampiyonu milli güreşçimiz Taha Akgül, yeni müsabakalarda vatan ve bayrak için hizmete devam edeceğini ifade etti.

Yeni Şafak
11:37 - 21/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:46 - 21/09/2016 Çarşamba
AA
Milli güreşçi Taha Akgül'ün 4 Avrupa, 2 Dünya ve 1 Olimpiyat şampiyonluğu bulunuyor.
Milli güreşçi Taha Akgül'ün 4 Avrupa, 2 Dünya ve 1 Olimpiyat şampiyonluğu bulunuyor.

2016 Rio Olimpiyatları'nda serbest stil 125 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:


  • "Şu ana kadar 4 Avrupa, 2 dünya ve 2016 Rio Olimpiyat şampiyonluğum var. Önümüzde yeni müsabakalar, yeni şampiyonalar olacak. Vatanımız, bayrağımız için hizmet etmeye devam edeceğiz."

Milli güreşçi Taha Akgül, AK Parti Ankara İl Başkanlığına ziyaretinde yaptığı konuşmada, kendisine olan desteklerinden ötürü AK Parti Ankara İl Başkanlığı ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına teşekkür etti.



2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazandığını anımsatan Akgül sözlerine şu şekilde devam etti:



  • "Sadece kendim, olimpiyat şampiyonluğu ya da olimpiyat altın madalyası için de değil orada İstiklal Marşını dinletebilmek için mücadele ettim. Ülkemizin buna ihtiyacı vardı. Ülkemiz çok büyük bir ülke. Darbe girişimleri ile yıkılamayacak bir ülke. Ülkeme geçirdiği zor günlerin ardından altın madalya mutluluğu yaşattığım için çok mutluyum."

#Taha Akgül
#Güreş
#Serbest Stil
#Olimpiyat
8 yıl önce