|

Beckham'ın maili hacklendi öteki yüzü ortaya çıktı

Dünya futbolunun önemli isimlerinden biri olan, futbol sahalarındaki oyununun dışında saha dışı etkinlikleri ile de olay olan yıldız futbolcu David Beckham'ın maili hacklendi. Dört dörtlük bir futbolcu olarak bilinen ünlü oyuncunun mailleri basına sızdırılınca, ortaya ilginç ve şaşırtıcı bir gerçek çıktı.

Yeni Şafak
10:51 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:54 - 8/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Ünlü futbolcu David Beckham'ın maili hacklendi, mailleri basına sızdırıldı.
Ünlü futbolcu David Beckham'ın maili hacklendi, mailleri basına sızdırıldı.

Hem oynadığı oyun hem de yakışıklılığı ile futbol dünyasında adından çokça söz ettiren başarılı futbolcu David Beckham'ın maili hacklendi. Mail yazışmaları basına sızdırılan oyuncunun öteki yüzü ifşa edildi.



İngiltere basınında yer alan haberlere göre adı Football Leaks skandalında geçen Beckham'ın danışmanı Simon Oliveira, kendisinin imajını düzeltmesi için UNICEF'e 1 milyon dolar bağış yapmasını öneriyor. Ünlü futbolcu bu talebe kişisel parasını bu yardım için harcamak istemediği, 1 milyon dolarla kendisine yatırım yapabileceği ve UNICEF'e bağışlamazsa paranın kendisinde kalacağı cevabını veriyor.



Yine dünyanın en büyük yardım kuruluşlarından UNICEF için Afrika'ya gelmesi istenen David Beckham, UNICEF'in Afrika'daki bu etkinliğine katılmak için 2 adet gidiş dönüş bileti satın almasını ve sadece business-class'ta uçabileceğini belirtiyor. Hatırlatalım; Beckham'ın sadece bu talebi tam tamına 6 bin 685 sterlin değerinde yani yaklaşık 31 bin TL.



David Beckham UNİCEF iyi niyet elçisi olarak çeşitli etkinliklere katılıyordu.







#David Beckham
#Hack
7 yıl önce