|

Ben Hatira en büyük hayalini gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenine katılmak ve halka hitap etmek üzere Gaziantep'e geldi. Erdoğan havaalanında Gaziantepsporlu futbolcular tarafından karşılanırken kendisine 1 numaralı forma hediye edildi. Öte yandan devre arasında Gaziantep'e imza atan Müslüman futbolcu Ben Hatira, "En büyük hayalim onunla tanışmak" dediği Erdoğan'la konuşma fırsatı buldu.

Yeni Şafak
15:12 - 19/02/2017 Pazar
Güncelleme: 15:45 - 19/02/2017 Pazar
Müslüman futbolcu Ben Hatira, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tanışarak en büyük hayalini gerçekleştirdi.
Müslüman futbolcu Ben Hatira, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tanışarak en büyük hayalini gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindekilerle birlikte 'Ana' uçağıyla öğle saatlerinde Gaziantep'e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ile Veysi Kaynak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Ali Yerlikaya, Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve kent protokolü tarafından karşılandı.



Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı, helikopterin de havadan önlem aldığı karşılamada tören mangasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantepsporlu oyuncularla birlikte apronda fotoğraf çektirdi. Uzun araç konvoyu ile kent merkezine hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yolda kendisine sevgi gösterisinde bulunanları otobüsten selamlayıp çocuklara satranç takımı hediye etti.



En büyük hayali Erdoğan'la tanışmaktı


Gaziantepsporlu futbolcuların havaalanında karşıladığı Erdoğan'a 1 numaralı forma hediye edildi. Bunun yanı sıra devre arasında Gaziantepspor'a imza atan Müslüman futbolcu Ben Hatira, "En büyük hayalim onunla tanışmak" ifadesini kullandığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuşma fırsatı buldu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ben Hatira'ya "Ükemize hoş geldin kardeşim" derken Ben Hatira da "Sizin gibi bir liderle tanışmak benim için inanılmaz mutluluk verdi, sizi seviyoruz, Dünyadaki müslümanların liderisiniz" diye konuştu.








#Recep Tayyip Erdoğan
#Gaziantepspor
#Ben Hatira
7 yıl önce