|

Bencillik yaparsan yanımda oturusun

Nani ile görüşen Fenerbahçe Teknik Direktörü, Portekizli yıldıza Molde maçının görüntülerini izletti ve "Ayağında çok fazla top tutuyorsun. Pas atman gereken yerde ya çalım atıyor ya da şut çekiyorsun. Kendi performansından önce takımı düşünmelisinz” uyarısı yaptı.

Yeni Şafak
04:00 - 29/11/2015 Pazar
Güncelleme: 04:17 - 29/11/2015 Pazar
Yeni Şafak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Portekizli yıldız Luis Nani'nin ayağında fazla top tutması ve bireysel oyunu nedeniyle rahatsız. Portekizli teknik adam, daha önce yaptığı uyarılara rağmen UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan son Molde karşılaşmasında takım oyunu yerine bireysel oyunu tercih eden, pas vermesi gereken yerlerde topu ayağında tutan ya da şut çeken Nani'yi, Süper Lig'de yarın Kadıköy'de oynanacak Trabzonspor maçında yedek soyundurabilir. Fenerbahçe Teknik Direktörü, Trabzonspor karşılaşmasında Nani'ye 11'de yer verip vermeme konusunda kararını vermiş değil, ancak taktik antrenmanlarında Fernandao ve Volkan Şen'i de deniyor. Portekizli teknik adam, Porketizli yıldızı, Trabzonspor maçında oynatıp oynatmama konusundaki tercihini son iki antrenmanda yapacağı çalışmalardan sonra yapacak. Nani'nin Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Molde ile oynanan maçtaki performansını beğenmeyen Portekizli teknik adam, yıldız oyuncuyla yaptığı görüşmede rahatsızlığını dile getirdi. Nani ile bir görüşme yapan ve bireysel oyunu nedeniyle rahatsızlığını ileten Vitor Pereira, Molde maçının görüntülerini Portekizli yıldıza izletti ve “Ayağında çok fazla top tutuyorsun, pas atman gereken yerde ya çalım atıyor ya da şut çekiyorsun. Uygun durumdaki arkadaşlarını görmelisin. Kendi performansından önce takımı düşünmelisin” ifadelerini kullandı.



Mehmet Topal'dan sevindirici haber


Fenerbahçe'nin Molde ile oynadığı maç öncesi mide ve bağırsaklarını üşüttüğü için forma giymeyen Mehmet Topal'a serum tedavisi uygulanıyor. Tecrübeli futbolcunun durumunun iyiye gittiği ve Trabzonspor maçında sahada olabileceği belirtildi. Hasan Ali'nin de çekilen MR sonucu ciddi bir sorununun olmadığı belirtildi. Kasığında esnemeye bağlı ağrıları olan Hasan Ali, bu akşam yapılacak antrenmanda kontrolden geçecek. Başarılı savunma oyuncusunun durumu maç saatinde belli olacak. Hasan Ali'nin eğer ağrıları olmazsa Trabzonspor maçında sahadaki yerini alacak. Başarılı oyuncunun forma giymemesi halinde ise savunmanın solunda Kadlec görev yapacak.



Ozan'a kendini geliştir uyarısı


F.Bahçe'de orta sahanın değişmez isimleri Josef ve Diego, Ozan Tufan'ı hem övdü hem de uyarılarda bulundu. Genç oyuncuya, “Çok yetenekli bir oyuncusun. Fenerbahçe gibi önemli bir kulüpte forma giyiyorsun, çok şanslısın. Bu formayı giymek büyük sorumluluk getiriyor, her futbolcunun hayalidir, sen bunu yaşıyorsun" diyen Josef ve Diego, "Kaliteli olduğunu gösterdin. Çok çalış ve kendini çok geliştir. Şansını çok iyi değerlendir, çok daha büyük başarılara imza at, biz senin yanındayız ve destek olacağız” ifadelerini kullandı.




Pereira kararsız

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Trabzonspor maçında orta sahanın sağında Nani, Volkan Şen ikilisinden birine görev verecek


F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Trabzonspor taktiğini belirledi. Sarı-lacivertliler, bordo mavili ekibi kanatlardan vuracak. Alper, Nani ve Volkan Şen'i bu maçın kilit isimleri olarak gören Pereira, defans oyuncularını da uyardı. Pereira, orta sahanın sağında Nani-Volkan Şen ikilisinden birine görev verecek. Solda Alper'i oynatacak Portekizli teknik adam, Diego'yu da Trabzonspor maçına özel olarak hazırlıyor. Rakibin en zayıf noktasının kenarlar olduğunu tespit eden Pereira kanat oyuncularından sürekli orta yapmalarını istedi. Diego'dan da defansın arkasına atılan toplarla hücum oyuncularını topla buluşturmasını istedi. Pereira ayrıca taktik antrenmanlarda hızlı hücuma dayalı çalışmalar yaptırıyor.





#Fenerbahçe
#Nani
#Volkan Şen
#Mehmet Topal
#Diego
#Ozan Tufan
8 yıl önce