|

Beni oynatarak kazanın hocam

Beşiktaş'ta bu sezon beklenilenden daha az 90 dakika forma giyen orta sahanın önemli isimlerinden Oğuzhan, teknik direktörü Şenol Güneş'le yaptığı görüşmede, “Maçlara kenarda başlamak ya da sonradan kulübeye çekilmek beni çok üzüyor. Beni oynatarak kazanın hocam” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/12/2017 Pazar
Güncelleme: 06:19 - 10/12/2017 Pazar
Yeni Şafak
Oğuzhan Özyakup'un teknik direktör Şenol Güneş'le bir toplantı yaparak yeniden formasını düzenli olarak giymek istediğini söylediği öğrenildi
Oğuzhan Özyakup'un teknik direktör Şenol Güneş'le bir toplantı yaparak yeniden formasını düzenli olarak giymek istediğini söylediği öğrenildi

Beşiktaş'ta bu sezon özellikle ligde fazla 90 dakika şansı bulamayan isimler arasında yer alan Oğuzhan Özyakup'un teknik direktör Şenol Güneş'le bir toplantı yaparak yeniden formasını düzenli olarak giymek istediğini söylediği öğrenildi. Deneyimli teknik adamla, önceki gün yapılan idmanın ardından birebir konuşan 25 yaşındaki oyuncunun, “Kimi maçlarda performans düşüklüğü yaşadığımın farkındayım. Daha fazlasını yapmam gerektiğinin de bilincindeyim. Maçlara kenarda başlamak ya da sonradan kulübeye çekilmek beni çok üzüyor. Beni oynatarak kazanın hocam” dediği belirtildi. Güneş'in ise oyuncusuna, “Hepiniz dişlinin birer parçasısınız. Önemli olan o parçaları en uygun ve verimli şekilde kullanabilmek. Böyle düşünmen son derece olumlu. Kendini göstererek formanı geri alacağına şüphem yok” diye karşılık verdiği ifade edildi. Oğuzhan, ligdeki Antalya, Kasımpaşa, Alanya, G.Birliği maçlarında kenara alınırken, Başakşehir, Akhisar ve Yeni Malatya karşılaşmalarında ise sonradan oyuna girdi. Oğuzhan, Bursaspor, Karabük, F.Bahçe ve G.Saray'a karşı 90'ar dakika sahada yer aldı.

Kartal, lige dönüyor

Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki son maçında hafta içinde Leipzig'i deplasmanda yenerek adını Son 16 Turu'na yazdıran Beşiktaş, bugün Kayserispor ile yapacağı karşılaşmayla Süper Lig'e dönüyor. Ligdeki, son 3 maçını kazanan siyah-beyazlılar, zorlu deplasmandan da 3 puanla devam dönerek serisini sürdürmek istiyor. Beşiktaş'ın, bu sezon ligde deplasmanda yaptığı 7 maçta ise 10 puan bırakmış olması dikkat çekiyor. Ligde şu ana dek kalesinde 12 gol gören Beşiktaş, bunların 8'ini deplasmandaki karşılaşmalarda yedi. Beşiktaş'ta üçer sarı kartlı Pepe ile Babel ceza sınırında bulunuyor. Bu iki isim kart görürse bir sonraki hafta oynanacak Osmanlıspor maçında oynayamaycak.

#Beşiktaş
#Oğuzhan Özyakup
6 yıl önce