|

Beşiktaş 2-2 Konyaspor

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş deplasmanda geçen sezonun flaş takımı Atiker Konyaspor ile karşılaştı. İlk yarısı 1-1'lik eşitlik ile sona eren mücadelenin ikinci yarısında da karşılıklı goller vardı. Necip Uysal'ın kırmızı kart gördüğü olaylı maç 2-2'lik eşitlik ile sona erdi.

Yeni Şafak
23:42 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 23:46 - 26/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
Konyasporlu futbolcular Bajic'in golüne böyle sevindi.
Konyasporlu futbolcular Bajic'in golüne böyle sevindi.

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Atiker Konyaspor Bajic'in golüyle Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. Bu golden sonra hemen toparlanan Beşiktaş Quaresma'nın müthiş ortasında skoru eşitledi. İlk yarının son dakikalarında Necip ile Bajic arasında yaşanan hava topu mücadelesinde Bajic yerde kaldı. Cüneyt Çakır bu pozisyonda oyunu devam ettirince Konyasporlu oyuncular Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi. Futbolcuların araya girmesiyle tansiyon düştü ve ilk yarı 1-1 sona erdi.





İkinci yarıda goller devam etti

İkinci yarıda iki takımda ilk yarıdaki ilk 11 ile sahada yerini aldı. 53.dakikada Beck'in savunmanın arkasına attığı pasta Cenk Tosun kaleci Serkan Kırıntı ile karşı karşıya kaldı ve yaptığı vuruşla Beşiktaş'ı öne geçirdi. Bu dakikadan sonra taraftarının yoğun desteğiyle üst üste fırsatlar bulan Atiker Konyaspor'da Bajic tekrar sahneye çıktı ve durumu 2-2'ye getirdi. Beşiktaş'ta Oğuzhan'ın oyundan çıkmasıyla orta sahada istediği pasları bir türlü yapamadı. Necip Uysal'ın 82.dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası Atiker Konyaspor Beşiktaş kalesini ablukaya aldı fakat aradığı golü bir türlü bulamadı ve mücadele 2-2'lik eşitlik ile sona erdi.





#Beşiktaş
#Atiker Konyaspor
#Şenol Güneş
8 yıl önce