|

Beşiktaş-Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Siyah beyazlılar bu sonuçla lider Başakşehir'le puanını eşitledi.

Yeni Şafak
20:51 - 10/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:08 - 10/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u konuk eden Beşiktaş sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Siyah beyazlıların golleri Cenk Tosun'dan (Penaltı) gelirken Bursaspor'un tek golünü Emre Taşdemir attı.



Maçtan önemli anlar;


Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş, istediği oyunu ortaya koyamadı. Topun arkasında duran Bursaspor ise Batalla öncerliğinde hızlı çıkışlarla etkili olmaya çalıştı. En önemli fırsatını Deniz'le yakalayan yeşil beyazlılar, bu fırsatı kullanamadı. Beşiktaş ise Aboubakar ile Harun'u geçtia ama Aziz çizgide gole izin vermedi.



İkinci yarı ise siyah beyazlılar adına hızlı başladı. 53. dakikada Gökhan Gönül'ün yerde kalmasıyla kazanılan penaltıda Cenk Tosun takımını öne geçirdi. 5 penaltı üstüste penaltı kurtaran Harun'un serisi de sona ermiş oldu. 65. dakikada bu kez Oğuzhan yerde kaldı, Cenk Tosun, 2. penaltıyı da gole çevirdi ve bu sezonki 9. golüne imza atarak farkı ikiye çıkardı. Son dakikada karambolden Emre farkı bire indirdi.










#Beşiktaş
#Bursaspor
7 yıl önce