|

Beşiktaş Cassio ile anlaştı ama...

Siyah-Beyazlılar'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kadrosunu bir kaleci, bir de stoperle güçlendirmek isteyen siyah beyazlı yönetim yoğun mesai harcıyor.

Yeni Şafak
12:58 - 12/01/2016 Salı
Güncelleme: 13:25 - 12/01/2016 Salı
Tvnet

Ukrayna ekibi Dnipro'dan kaleci Boyko ve Stoper Douglas için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Brezilyalı kaleci Cassio ve kulübü Corinthians'la her konuda anlaşmasına rağmen bu transferi beklemede tutuyor.



'Boyko - Douglas' paketi

Boyko ve Douglas'ı paket halinde almaya çalışan Siyah-Beyazlılar, iki futbolcu için Dnipro'ya yaptığı 6 milyon euro'luk teklifi 7 milyon euro'ya çıkarmış durumda. Ukrayna ekibi ise Sevilla'nın Boyko'ya olan ilgisini bahane ederek 8 milyon euro'dan aşağıya inmedi.



Cuma günü bitiyor

Beşiktaş ve Dnipro arasındaki görüşmelerin cuma gününe kadar tamamlanması bekleniyor. Pazarlıkta orta nokta bulunursa Denıs Boyko ve Douglas Beşiktaş'a imza atacak. Anlaşma gerçekleşmezse Brezilyalı kaleci Cassio'nun transferi noktalanacak, stoper için diğer alternatiflere değerlendirilecek...



Beşiktaş yönetimi, transferlerin ikinci yarının ilk haftasına olmasa bile ikinci maça yetişmesi için yoğun çaba sarf edecek.



#Cassio Ramos
#Denys Boyko
#Douglas
8 yıl önce