|

Beşiktaş FIFA'ya gidiyor

Beşiktaş, başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un aklını çelmeye çalışan İtalyan menajeri FIFA'ya şikayet etme kararı aldı.

Yeni Şafak
11:19 - 11/10/2016 Salı
Güncelleme: 08:29 - 11/10/2016 Salı
Diğer
Oğuzhan Özyakup bu sezon Beşiktaş formasıyla 6 maçta 2 gol kaydetti.
Oğuzhan Özyakup bu sezon Beşiktaş formasıyla 6 maçta 2 gol kaydetti.

Beşiktaş'ın son zamanlarda iyi bir performans sergileyen başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'a, İtalyan bir menajer tarafından Avrupa kulüplerinde çok daha yüksek ücretle oynaması teklif edildi.Sabah'ta yer alan habere göre; Oğzuhan Özyakup'a Avrupa'da, Beşiktaş

'taki ücretinin iki katını alabileceği söylendi. Siyah beyazlı futbolcu ise teklifleri yönetime iletti. Oğuzhan'ın uyarısıyla harekete geçen yönetim, İtalyan menajeri FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.



Beşiktaş

'ta son iki sezonda yıldızı parlayan Oğuzhan Özyakup Avrupa'nın büyük kulüplerinin de takibinde. Teklifleri takip eden menajerler, Beşiktaş'tan 1.4 milyon

Euro

ücret alan Oğuzhan'a 3 milyon

Euro

'luk teklifler olduğunu iletti. Yetki belgesi isteyen bir İtalyan menajer, "Arap ülkelerinde bile verilmeyen paralar emekli oyunculara verilirken, sen cidden çok düşük rakamlara oynuyorsun" dedi.



Yıldız oyuncu bu teklifi Şenol Güneş ve yöneticilerle paylaştı. Harekete geçen yönetim, menajerlerin futbolcularla görüşmelerine yasak getirdi ve İtalyan menajeri FIFA'ya şikayet etme kararı aldı.


#Oğuzhan Özyakup
#Beşiktaş
#FIFA
8 yıl önce