|

Beşiktaş ilk transferini yaptı

Osmanlıspor'u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan siyah beyazlılarda yönetim kadroya ilk takviyesini yaptı.

Yeni Şafak
11:51 - 18/05/2016 mercredi
Güncelleme: 08:52 - 18/05/2016 mercredi
Yeni Şafak
Beşiktaş devre arasında Marcelo, Boyko ve Alexis'i renklerine bağlamıştı.
Beşiktaş devre arasında Marcelo, Boyko ve Alexis'i renklerine bağlamıştı.

Süper Lig'de 2015-2016 sezonunda şampiyon olan Beşiktaş'ta taraftarlar takıma yapılacak transfer takviyelerini bekliyor.



Siyah beyazlılar ilk iş olarak sözleşmesi biten futbolcularla anlaşma sağlarken Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'na önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalatacak. Beşiktaş bu isimlerin yanı sıra ise devre arasında Hannover'den kiralanan Marcelo Guedes'i renklerine bağlamak üzere.



Bu sezon Bundesliga'da küme düşüen Hannover ile Marcelo'nun transferi için görüşmelere başlayan Beşiktaş'ın Brezilyalı savunmacının transferini bitirme noktasına geldi. Hannover'in Bundesliga'dan düşmesi ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi sebebiyle Marcelo'nun Beşiktaş'ta kalmak istediğini kulübüne ilettiği ve transferde kendisine kolaylık sağlanmasını istediği ifade edildi. Alman kulübünün de oyuncunun bu talebi sonrasında Marcelo için belirlediği 3 milyon euroluk bonservis bedelini düşürdüğü aktarıldı.



Marcelo açıkladı: 3 sene buradayım

Şampiyonluk sonrası Brezilya basınından Radıo Gaucha'ya konuşan Marcelo Guedes transferini kendisi açıkladı. Siyah-Beyazlı takımda uzun yıllar kalmak istediğini söyleyen Marcelo, “Şu anda kulüpler görüşmelere başladı. Büyük ihtimalle 3 yıl daha burada kalacağım. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Bu sayede belki milli takıma bile gidebilirim” dedi.





Mario Gomez kalma şartını açıkladı Markovic Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasına katıldı





#Beşiktaş
#Marcelo Guedes
#Hannover
il y a 8 ans