|

Beşiktaş kulak tıkacı satacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman İngiliz kanalı Skysports'a yaptığı açıklamada, kulüp mağazasında markalı siyah-beyaz kulak tıkacı satmak istediklerini söyledi.

Yeni Şafak ve
10:00 - 4/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:30 - 4/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Monaco ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçına, atmosferi görmeleri  için farklı ülkelerden birçok gazeteci davet edilmişti.
Beşiktaş'ın Monaco ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçına, atmosferi görmeleri için farklı ülkelerden birçok gazeteci davet edilmişti.

Dünyaca ünlü İngiliz Skysports kanalı, Beşiktaş ile ilgili detaylı bir haber hazırladı. Haberde, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Beşiktaş markalı siyah-beyaz kulak tıkacı satmak istiyoruz" sözlerine yer verildi.

Yazıda, Beşiktaş-Monaco maçı ile ilgili olarak "Araba kornası, trafik durma noktasında ama kulakları sağır eden gürültü ile kıyaslanamaz bile. Maçta hakemin düdüğü duyulmuyordu. Beşiktaş evinde adım adım yürüyor. En son 2 sene önce yenilmişler" ifadeleri kullanıldı.

Haberin içeriğinde stadın muhteşem akustiğinden ve Liverpool maçındaki 132 desibellik rekordan da bahsedilirken, Beşiktaş-Leipzig maçında Timo Werner'in gürültüye dayanamayıp sahayı terk etmesine dair şu ifadeler dikkat çekiyor;


"İngiliz kulüpler Cenk Tosun için savaşıyor"

Sky Sports'a özel açıklamalarda bulunan Fikret Orman'ın, Chelsea ile ilgili söylediği sözler, Beşiktaş'ın Çin açılımı ve gelecek planları da yer alıyor. Ayrıca Beşiktaş'ın sosyal medyadaki büyüme oranının da dikkat çekici seviyede olduğundan bahsediliyor.

Son olarak, Cenk Tosun'un İngiliz kulüplerinin radarında olduğu ve takımların gelecek vadeden bu oyuncu için savaş içinde olduğu detayı da yazının bir başka konusu.


#Beşiktaş
#Fikret Orman
6 yıl önce