|

Beşiktaş-Manisaspor: 9-0

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur ilk maçında Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor'u 9-0 mağlup ederek işi rövanşa bırakmadı. Siyah beyazlılarda Lens ve Negredo hat-trick yaparak maça damga vururken Orkan Çınar da performansıyla dikkat çekti.

Yeni Şafak
14:26 - 28/11/2017 Salı
Güncelleme: 16:28 - 28/11/2017 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş, Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Manisaspor'a tam 9 gol attı.
Beşiktaş, Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Manisaspor'a tam 9 gol attı.

Türkiye Kupası'nda 5. tur ilk maçında Beşiktaş, TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'u 9-0 mağlup ederek işi rövanşa bırakmadı.

Geçen sezondan kalan cezasıyla nedeniyle seyircisiz oynanan maçta gol şov yapan siyah beyazlılar, Galatasaray derbisi öncesi moral depoladı.

Maçtan notlar
  • Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, resmi karşılaşmalarda fazla görev vermediği Tolga Zengin, Mustafa Pektemek, Orkan Çınar ve Fatih Aksoy'u, bu sezon ilk kez başlangıç kadrosunda sahaya sürdü. Yedek ağırlıklı bir kadroyla Grandmedical Manisaspor karşısına çıkan siyah-beyazlı ekipte, teknik direktör Güneş, ayrıca daha çok kenarda tuttuğu Matej Mitrovic, Alvaro Negredo, Gary Medel ve Jeremain Lens'i de görevlendirdi.Oğuzhan Özyakup ilk 11'de başladı. Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son maçlarda ilk 11'deki yerini Tolgay Arslan'a kaptıran Oğuzhan Özyakup da Grandmedical Manisaspor karşılaşmasında şans buldu.
Beşiktaş, seyircisinden yoksun oynadı
  • Süper Lig'in ilk haftasında Vodafone Park'taki Antalyaspor maçını seyircisiz oynayan Beşiktaş, cezasından dolayı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki mücadelede de taraftarından yoksun kaldı.Kupada geçen sezon Fenerbahçe ile evinde oynadığı 2. tur karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlı ekip, bu cezasını Grandmedical Manisaspor karşısında çekti.Beşiktaş taraftarının olmadığı karşılaşmayı 50 kadar Grandmedical Manisaspor taraftarı takip etti. Manisalı taraftarlar maçın öncesinde "Yönetim istifa" şeklinde tezahürat yaptı. Beşiktaş ile Grandmedical Manisaspor arasındaki 5. tur rövanş maçı ise Manisa'da oynanacak.




#Beşiktaş
#Manisaspor
6 yıl önce