|

Beşiktaş Sosa için Milan'dan Adriano'yu istedi

Jose Sosa'yı kadrosuna katmak isteyen Milan, Beşiktaş'a yeni bir teklif sundu. İtalyan ekibi, Sosa için 4 milyon euro ve Luiz Adriano'yu önerdi.

Yeni Şafak
10:24 - 22/07/2016 Cuma
Güncelleme: 07:35 - 22/07/2016 Cuma
Diğer
Beşiktaş'ta Gomez'in yerine düşünülen Adriano, Sosa'ya karşılık Milan'dan istendi.
Beşiktaş'ta Gomez'in yerine düşünülen Adriano, Sosa'ya karşılık Milan'dan istendi.

Milan'ın Josa Sosa ısrası sürüyor.



Bir süredir Arjantinli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen İtalyan ekibi bir kez daha Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Sosa için daha önce 4 milyon Euro öneren İtalyanlar, Brezilyalı forvet Luiz Adriano'yu da siyah beyazlı kulübe teklif etti. Sosa karşılığında Brezilyalı forveti de gözden çıkaran Milan, Beşiktaş'ın cevabını bekliyor.



Ntvspor'da yer alan habere göre Beşiktaş bu teklife sıcak bakmıyor. Sosa'yı 8 milyon Euro'dan daha az bir rakama elden çıkarmayı düşünmeyen siyah beyazlı yönetim, Milan'a olumsuz yanıt vermeye hazırlanıyor.



Luiz Adriano, 9 sezon süren Shakhtar Donetsk kariyeri sonrası geçen sezon başında 8 milyon Euro karşılığında Milan'ın yolunu tutmuştu. Geçen sezon 29 maçta forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi.



Luiz Adriano geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş, bu sezon ise Galatasaray Brezilyalı forvet için girişimlerde bulunmuştu.






#Beşiktaş
#Jose Sosa
#Milan
#Luiz Adriano
8 yıl önce