|

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan şampiyonluk tahmini

Beşiktaş'ın Denizlispor'u 3-0 mağlup ettiği Denizlispor maçı sonrasında konuşan teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. Yalçın, Süper Lig'de bundan sonraki haftalarla ilgili tahmini hakkında da konuştu.

21:12 - 26/02/2021 Cuma
Güncelleme: 21:32 - 26/02/2021 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor'u 3-0 yendikleri maçtan sonra konuştu. Yalçın, kazandıkları için mutlu olduğunu ifade ederken şampiyonluk yarışıyla ilgili de dikkat çekici bir öngörüde bulundu.

Sergen Yalçın'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

-"Çok erken 3-0 oldu. Oyun rölantiye döndü. Oyuncular keyfi davranmaya başladı. Sonlarda da bayağı bir pozisyon vardı. Daha farklı olabilirdi"

-"Herkesin hedefi var. Nisan ayı lig için final ayı olabilir. Maçların kolay olma ihtimali yok. Her maç zor olacak" diyen Yalçın, "İlk yarıdaki 3 haftalık arayla, bu ara aynı değil. Bu kez dinlendirdik. Yeniden lige başladık. Yeniden konsantre olacağız"

-"Vida'nın çok önemli bir şeyi olduğunu düşünmüyorum ama doktorlarla henüz konuşmadım"

  • Süper Lig'in 27. haftasında Denizlispor'u konuk eden Beşiktaş, ilk yarıda bulduğu gollerle karşılaşmayı 3-0 kazandı. Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 22'de Larin, 38'de Aboubakar, 39'da ise Ljajic attı. Puanını 54 yapan Beşiktaş, bu skorla beraber yine aynı puandaki lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

#Beşiktaş
#Süper Lig
#Sergen Yalçın
3 yıl önce