|

Beşiktaş TFF'nin teklifini reddeti

Beşiktaş, TFF'nin Şenol Güneş'e Milli Takım teknik direktörlüğü için yaptığı teklifi geri çevirdi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada "Şenol Güneş yeni başarılar için kulüpte çalışmaya devam edecek" dedi.

Yeni Şafak
18:13 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 19:43 - 31/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş TFF'nin teklifini reddeti
Beşiktaş TFF'nin teklifini reddeti

Beşiktaş, TFF'nin Şenol Güneş'e Milli Takım teknik direktörlüğü için yaptığı teklifi kabul etmedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim'den boşalan milli takım teknik direktörlüğü için Şenol Güneş'le bir araya gelmişti.

Rıdvan Dilmen: Şenol Güneş'le anlaşıldı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş'in Milli Takım'dan gelen 4 maçlık teklifi kabul ettiğini ve iki takımı birden çalıştıracağını söyledi.


Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle:

Öncelikle Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevi için başarılı hocamız Sayın Şenol Güneş’in adının geçmesinden tüm camiamızın onur duyduğunu bir kez daha dile getirmek isteriz.

Milli Takım hepimizin Milli Takımı'dır. Milli Takımımız'ın başarısı hepimizin başarısıdır. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın bilgisi dahilinde hocamız Sayın Şenol Güneş’e Beşiktaş'taki görevi devam ederken, aynı zamanda Milli Takımımızı da yönetmesi için 4 maçlık bir teklif sunulmuştur.

Bu teklifle ilgili hem Başkanımız hem de Teknik Direktörümüz ortak bir değerlendirme yaparak böyle bir çalışma modelinin hem hepimizin ortak gururu olan Milli Takımımıza hem de ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Beşiktaşımıza katkı sağlamayacağı konusunda hemfikir olmuştur.

Teknik Direktörümüz Sayın Şenol Güneş ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören arasında bugün Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın bilgisi dahilinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde de bu ortak karar tekrar ifade edilmiş, bu onurlu görev için yapılan bu kıymetli teklife teşekkür edilmiştir.

Dolayısıyla tüm kamuoyunun haklı takdirini kazanmış başarılı hocamız Sayın Şenol Güneş, son iki sezondur olduğu gibi Beşiktaşımızın yeni başarıları için çalışmaya devam etmektedir.Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
7 yıl önce