|

Beşiktaş Toraman'ı borsaya bildirdi

Siyah-Beyazlılar'da istenmeyen adam ilan edildikten sonra Sivasspor'a kiralık olarak gönderilen, bu sezon başında da kulüpte istenmeyen İbrahim Toraman'ın haziran ayında takımdan ayrıldığını açıklamasına rağmen, resmi açıklama bugün yapıldı.

Yeni Şafak
14:20 - 9/10/2015 Cuma
Güncelleme: 14:54 - 9/10/2015 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş Kulübü, geçen sezonu Sivasspor'da kiralık olarak geçiren İbrahim Toraman'ın sözleşmesini feshettiğini 4 ay sonra KAP'a bildirdi.



Beşiktaş'ın KAP'a öğle saatlerinde yaptığı açıklama, sosyal medyada da tepkiye neden oldu. Taraftarlar, açıklamanın neden Ekim ayının başında yapıldığına dair tepki gösterdi. Siyah-beyazlıların KAP'a yaptığı açıklama şöyle:


“Profesyonel futbol takımımız oyuncusu İbrahimToraman'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir."



Haziran ayında siyah-beyazlı yönetime sitem dolu bir mektup yazdıktan sonra Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklayan Toraman, şimdi televizyon programında yorumculuk yapıyor.



Beşiktaşlı taraftarlar tepki gösterdi


İbrahim Toraman'ın KAP'a bildirilmesi ile birlikte Twitter'da konu ile ilgili bir çok tweet atıldı. Beşiktaşlı taraftarların ortak görüşü İbrahim Toraman'a jubile yapılması yönünde olurken, bir çok kullanıcı da açıklamanın neden 4 ay sonra yapıldığına tepki gösterdi.




#Beşiktaş
#İbrahim Toraman
#KAP
9 yıl önce