|

Beşiktaş turu geçerse muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi B Grubu son haftasında bugün Dinamo Kiev takımı ile karşılaşacak siyah-beyazlı takım, rakibini yendiği takdirde tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacak. Beraberlik halinde Beşiktaş, üst tura yükselmek için Benfica'nın Napoli'yi yenmesini bekleyecek.

Yeni Şafak
10:06 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 11:04 - 6/12/2016 Salı
Yeni Şafak
6. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Beşiktaş, bir ilki gerçekleştirmek istiyor.
6. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Beşiktaş, bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Siyah-beyazlı takım, Dinamo Kiev'i mağlup ettiği takdirde puanını 10'a yükselterek Benfica ile Napoli arasında Portekiz'de oynanacak karşılaşmanın sonucunu beklemeden bir üst tura çıkacak. Beşiktaş, maçı kazanması ve grupta 8'er puanlı Benfica ile Napoli arasındaki karşılaşmanın da berabere bitmesi durumunda lider olarak üst tura adını yazdıracak.







Beşiktaş gruptan çıkarsa muhtemel rakipleri

Peki Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'inde grupları geçmesi halinde hangi takımlarla eşleşme ihtimali bulunuyor. Şu anki tabloya göre, siyah-beyazlıların grubu lider bitirmesi halinde Arsenal, Manchester City, Bayern Münih, Leverkusen, Real Madrid, Porto, Sevilla takımları ile eşleşme ihtimali bulunuyor.



Beşiktaş gruptan ikinci çıkar ise yine şuan ki tabloya göre; PSG, Barcelona, Atletico Madrid, Monaco, Borussia Dortmund, Leicester City ve Juventus ekiplerinden biriyle eşleşebilir.




Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki son maçlar öncesi puan durumları şöyle;



















#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
7 yıl önce