|

Beşiktaş yenilmez değil

Trabzonspor’un takım kaptanı ve kalecisi Onur Recep Kıvrak, Galatasaray galibiyetini işaret ederek arkadaşlarını, “Büyük maçların kahramanları olur, siz de kahraman olmak istiyorsanız Beşiktaş maçında ekstradan işler yapmanız gerekir” diyerek motive ediyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/11/2016 Cuma
Güncelleme: 02:14 - 4/11/2016 Cuma
Yeni Şafak

Süper Lig'de istikrarsız bir görüntü sergileyen Trabzonspor yarın deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı için bugün İstanbul'a gidecek. Haftalardır olduğu gibi yine basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanlarda Beşiktaş maçına yönelik çalışmalar yapılırken, futbolcuların birbirlerini bu önemli karşılaşmaya motive etmeye çalıştığı öğrenildi. Özellikle takım kaptanı Onur Recep Kıvrak tesislerde adeta tam gün mesai yaparak arkadaşlarıyla yakından ilgileniyor.



Büyük maçların havasının farklı olacağına dikkat çeken kaleci ve kaptan Onur, bordo-mavili taraftarların kendilerinden beklentilerinin çok fazla olduğuna dikkat çekerek takım arkadaşlarını, “Büyük maçlar beraberinde kahramanlar da yaratır. Galatasaray'ı mağlup ettikten sonra camiada yaşanan mutluluğa ve sevince ortak oldunuz. Bunu tekrar etmek bizim elimizde. Büyük maçların kahramanı olmak ve tarihte yer edinmek istiyorsak bu karşılaşmada ekstradan işler yapmamız gerekiyor” diye konuştu.



HİÇBİR TAKIM YENİLMEZ DEĞİL


Beşiktaş taraftarının Türkiye'nin en ateşli taraftarlarından olduğuna işaret eden deneyimli kaleci, “Beşiktaş evinde oynamanın avantajını kullanmak isteyecektir. Oturmuş bir takım ve başlarında başarılı bir teknik adam var fakat hiçbir takım yenilmez değil. Biz isteğimizi ve kalitemizi sahaya yansıtırsak en azından yenilmeden Trabzon'a dönebiliriz. Bu kalitemiz var. Beşiktaş'ı güçlü olduğu zamanlarda da yendik bunu yine tekrarlayabiliriz. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz veya kaybedilmez” ifadelerini kullandı.



TRABZONSPOR hedefsiz olmaz


Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor'un her zaman hedefleri olan bir kulüp olduğunu, 9. kez Türkiye Kupası'nı müzelerine götürmek için mücadele edeceklerini söyledi. Trabzonspor olarak kupayı önemsediklerini ifade eden Çubukçu, "Trabzonspor, hedefsiz olmaz. 9. kez kupayı kazanmak için mücadele edeceğiz. Atiker Konyaspor, Kızılcabölükspor ve Gümüşhanespor arasında ayrım yapmıyoruz. Hedefimiz doğrultusunda bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.



LİGDE BU HAFTA BEŞİKTAŞ'I DA YENMEK İSTİYORUZ


Öncelikli olarak ligde yarın Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maçı düşündüklerini belirten Çubukçu, "Galatasaray maçından galibiyetle döndük. Hedefimiz İstanbul deplasmanında bir kez daha taraftarımızın yüzünü güldürecek bir sonuç elde etmek olacaktır" diye konuştu.






#Onur Recep Kıvrak
#Trabzonspor​
#Beşiktaş
#Ahmet Çubukçu
7 yıl önce