|

Beşiktaş'a üç transfer Marsilya'dan

Beşiktaş, Marsilya forması giyen Alaixys Romao, Mandanda ve Doria'yı transfer etmeye hazırlanıyor.

Yeni Şafak
04:00 - 30/08/2015 Pazar
Güncelleme: 08:20 - 30/08/2015 Pazar
Yeni Şafak

Beşiktaş kalecisini de Marsilya'da buldu. Cenk Gönen'in Galatasaray'a transfer olmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan siyah-beyazlılar, Marsilya'nın 30 yaşındaki file bekçisi Steva Mandanda ile görüşmeye başladı.



Yönetim Kongo asıllı Fransız kaleciyi kadrosuna katmak için Marsilya'ya ilk teklifini sundu. Kulübü ile bir yıl daha mukavelesi bulunan Mandanda, bonservisi ile transfer edilmeye çalışılacak. Tecrübeli file bekçisine 3 yıllık mukavele önermeye hazırlanan siyah-beyazlılar, Fransız ekibine de 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Marsilya'nın teklifi kabul etmesi durumunda Mandanda ile masaya oturacak yönetim, transferi kısa süre içinde bitirmenin hesaplarını yapıyor.



Kartal, Romao ve Doria'yı da istiyor

Beşiktaş Steva Mandanda ile birlikte Marsilya'dan üç oyuncuya talip oldu. Siyah-beyazlılar Fransız file bekçisinin yanı sıra, orta sahada oyuncusu Alaixys Romao ve genç stoper Doria için Marsilya'nın kapısını çaldı. Transferlerin gerçekleşmesi durumunda Beşiktaş Fransız ekibinden 3 oyuncuyu kadrosuna katmış olacak. Yönetim Marsilya forması giyen 31 yaşındaki Togolu orta saha oyuncusu Romao'yu bonservisiyle, 20 yaşında olan Brezilyalı stoper Doria'yı da kiralık olarak kadrosuna transfer edecek.









#Cenk Gönen
#Beşiktaş
#Mandanda
#Doria
#Alaixys Romao
9 yıl önce