|

Beşiktaş'ın 'Atınç' ilgisini menajeri doğruladı

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, defansa takviye yapılması gerektiğini söylerken, yönetim bunun için çalışmalara başladı. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler Atınç Nukan için Leipzig'e kiralık teklifinde bulundu.

Yeni Şafak
15:51 - 29/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:20 - 29/08/2016 Pazartesi
Diğer
Beşiktaş, eski futbolcusu Atınç Nukan'ı transfer etmek istiyor. Siyah beyazlıların genç futbolcuya ilgisini menajeri doğruladı.
Beşiktaş, eski futbolcusu Atınç Nukan'ı transfer etmek istiyor. Siyah beyazlıların genç futbolcuya ilgisini menajeri doğruladı.

Atınç Nukan için yapılan kiralık teklifine genç futbolcudan kötü haber gelmişti ve 23 yaşındaki futbolcu en az 1 sene daha Leipzig forması giymeye devam etmek istediğini iletmişti.



Bu sezon oynanan hazırlık ve dün oynanan Hoffenheim maçlarında yedek kalan Atınç, fikrini değiştirdi.



Fanatik'in haberine göre, Atınç'ın menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş'ın oyuncuya olan ilgisini doğrulayarak, genç futbolcunun siyah beyazlı takıma transfer olacağı yönündeki soruyu cevapladı.



İşte Ahmet Bulut'un Atınç ile ilgili soruya verdiği cevap:


  • “Beşiktaş'ın Atınç'a karşı bir isteği var. Atınç'ın da siyah beyazlılara dönme şansı var."
Atınç Nukan, 2015-2016 sezonunda 6 milyon euroya Beşiktaş'tan Leipzig'e transfer olmuştu. Genç futbolcu, bu sezonda toplam 14 maç olmak üzere, 2. Bundesliga Ligi'nde çıktığı 12 maçta 1 gol kaydederken, kupada 2 maçta forma giymişti.





#Beşiktaş
#Atınç Nukan
8 yıl önce