|

Beşiktaş'ın hedefinde iki Fenerbahçeli

Siyah-Beyazlı yönetimin, Fenerbahçe ile henüz masaya oturmayan Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ı transfer listesine aldığı öğrenildi.

Yeni Şafak
09:03 - 9/02/2016 Salı
Güncelleme: 11:55 - 9/02/2016 Salı
Diğer

Devre arası yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çekerek gündemin birinci sırasında yer alan Beşiktaş yönetimi, sezon sonu yine ses getirecek isimlerinde üzerinde şimdiden çalışmaya başladı.



Skorer'de yer alan habere göre; savunmayı, kanatları ve orta sahayı son iki senede yaptığı transferlerle güçlendiren siyah-beyazlı yönetim, Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan Gönül ile ön liberosu Mehmet Topal'a göz dikti.





Beşiktaş yakın takipte

Sezon sonu sözleşmesi biteceği için bu iki yıldız oyuncuyu transfer listesine alan Beşiktaş Yönetimi, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın, Fenerbahçe ile sözleşme uzatıp uzatmayacağını bekleyecek. Kulüpleriyle anlaşma sağlamaması durumunda iki milli futbolcuyu gündemine almayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, daha önce Caner Erkin'e de talip olmuştu.



Bu arada gerek Gökhan Gönül, gerekse Mehmet Topal şu ana kadar Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturmadı ve iki futbolcuya da sarı-lacivertli kulüp tarafından henüz bir teklif yapılmadı.




#beşiktaş
#gökhan gönül
#mehmet topal
#fenerbahçe
#transfer
8 yıl önce