|

Beşiktaş'ın istediği Ascacibar Avrupa'nın gündeminde

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson'ın yerine düşünülen Arjantinli futbolcu Santiago Ascacibar'la ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Güney Amerika basınında çıkan haberlere göre 20 yaşındaki futbolcuya iki ciddi teklif geldi.

Yeni Şafak
17:14 - 26/04/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:50 - 26/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş, Arjantin'in gelecek vadeden futbolcuları arasında gösterilen Ascacibar'ı uzun süredir takip ediyordu.
Beşiktaş, Arjantin'in gelecek vadeden futbolcuları arasında gösterilen Ascacibar'ı uzun süredir takip ediyordu.

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson'ın yerine düşündüğü isimler arasında yer alan Santiago Ascacibar'a iki dev kulüp talip oldu.

Güney Amerika basınından Ecos Diarios'un haberine göre Estudiantes'te forma giyen 20 yaşındaki futbolcuya La Liga takımlarından Villarreal ve Bundesliga ekibi Borussia Dortmund talip oldu.

Beşiktaş'ın iki sezondur izlediği futbolcu için yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli istenirken özellikle Dortmund'un bu transferde ısrarcı olduğu aktarıldı.

Bundesliga ekibinin scoutlarının oyuncuyu son olarak 23 Nisan'da oynanan Estudiantes-Huracan maçında izlediği belirtildi.


  • Defansif orta saha bölgesinde forma giyen Santiago Ascacibar, gelecek senelerde Arjantin Milli Takımı için adı geçen futbolcuların başında geliyor. 1.68 boyundaki futbolcu mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor. Genç futbolcu Arjantin U20 takımının da kaptanlığını yapıyor.
Ascacibar için fikir edinebileceğiniz bir tanıtım videosu;

https://www.youtube.com/embed/vpKVP6CpKJw

#Beşiktaş
#Ascacibar
7 yıl önce