|

Beşiktaş'ın izlediği oyuncu ortaya çıktı

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın, Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanan Avusturya-İrlanda maçında 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sabitzer'i izlediği belirtildi.

Yeni Şafak
10:11 - 14/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:42 - 14/11/2016 Pazartesi
Diğer
Metin Albayrak, Avusturya-İrlanda maçını izlemek için akredite oldu.
Metin Albayrak, Avusturya-İrlanda maçını izlemek için akredite oldu.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde önceki gece Avusturya-İrlanda Cumhuriyeti maçını Veli Kavlak ile birlikte izlemeye giden basın sözcüsü Metin Albayrak'ın Bundesliga'ya bu sezon yükselen Leipzig takımında forma giyen Marcel Sabitzer'i takibe aldığı ifade edildi.



Fotomaç'ta yer alan habere göre; 22 yaşındaki futbolcu için notlar tutan Albayrak, İstanbul'a dönüşünde teknik direktör Şenol Güneş'e bir rapor sundu. Güneş'in genç oyuncunun takibe devam edilmesini istediği belirtildi.




Avusturyalı futbolcu bu sezon Leipzig formasıyla çıktığı 10 resmi maçta 4 gol atarken 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Sabitzer'in milli forma altında ise 24 karşılaşmada 4 gol kaydetti.


Avrupa'nın devleri de izledi

Metin Albayrak'ın Avusturya- İrlanda Cumhuriyeti karşılaşması için yaptırdığı rezervasyon belgelerde de ortaya çıktı. Ayrıca maçı izleyen scoutlar listesinde Celtic, Sevilla, Manchester United, Aston Villa, PSV Eindhoven ve Marsilya gibi önemli kulüplerin temsilcilerinin bulunması da dikkat çekti.






Sabitzer'in asıl mevkisi sol açık olmasına rağmen sağ kanat ve ofansif orta saha olarak da görev yapabiliyor.






#Marcel Sabitzer
#Beşiktaş
#Metin Albayrak
7 yıl önce