|

Beşiktaş'ın kamp programı belli oldu

Beşiktaş'ın yeni sezon için kamp çalışmalarını başlatacağı tarihler belli oldu. Öte yandan Beşiktaş'ın Juvnetus başta olmak üzere dev kulüpler ile sezon öncesi hazırlık maçı yapmak için görüşmeler sürdürdüğü ifade ediliyor.

Yeni Şafak
09:34 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:43 - 28/05/2016 Cumartesi
Diğer
Beşiktaş' birçok kulüpten maç teklifi geliyor.
Beşiktaş' birçok kulüpten maç teklifi geliyor.

Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun şampiyonu Beşiktaş yeni sezonun çalışmalarını şekillendirmeye başladı.



Siyah beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş'in yeni sezon öncesi transfer çalışmaları ile bir süre ilgileneceği ve 8 Temmuz tarihinde Nevzat Demir Tesisleri'nde topbaşı yapacağı ifade edildi. Tesislerde 1 hafta geçirecek olan Beşiktaşlı futbolcuların lisans ve sağlık kontrol işlemlerinin bu süreç içerisinde gerçekleşeceği belirtildi.



15 Temmuz tarihinde 10 günlük kamp için Avusturya'ya gidecek olan Beşiktaş'ta Milli takımlarına giden oyuncuların dönüş tarihi henüz netlik kazanmazken hazırlık maçlarının hangi takımlarla yapılacağı ile ilgili görüşmeler de devam ediyor.





Beşiktaş'a hazırlık maçları için İngiltere, İspanyol, Amerika ve Çin ekiplerinden teklifler geldiği ifade edilirken en ciddi teklifin İtalya şampiyonu Juventus'tan geldiği kaydedildi. Beşiktaş'ın yeni sezon öncesinde hem maddi gelir elde etmek hem de dünyaca ünlü kulüplerle karşı karşıya gelmek için çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyor.















#Beşiktaş
#Juventus
8 yıl önce