|

Beşiktaş'ın kutlamalarında kahreden olay

Beşiktaş’ın İstanbul Boğazı’ndaki kutlamaları sırasında 2 tekne birbiriyle sürttü. Meydana gelen kazada teknenin burnunda oturan 2 taraftar, ağır yaralandı.

Yeni Şafak
16:24 - 3/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:45 - 3/06/2017 Cumartesi
IHA
Beşiktaş'ın Boğaz'da yaptığı tekneli kutlama sırasında 2 tekne birbirine sürttü. 2 taraftar bacaklarından yaralandı.
Beşiktaş'ın Boğaz'da yaptığı tekneli kutlama sırasında 2 tekne birbirine sürttü. 2 taraftar bacaklarından yaralandı.

Süper Lig 2016-17 sezonunun şampiyonu Beşiktaş, kutlamalara İstanbul Boğazı’nda başladı. 3’üncü yıldızı kutlayan siyah-beyazlı taraftarlar; meşaleler, bayraklar ve tezahüratlarla İstanbul Boğazı’nda renkli görüntüler oluştururken, kutlamalar sırasında talihsiz bir kaza meydana geldi.

İki kişi ağır yaralandı

Kutlamalara katılan iki teknenin birbiriyle sürttüğü, teknenin burnunda bacaklarını sarkıtarak oturan biri kadın 2 Beşiktaş taraftarının ağır yaralandığı öğrenildi.

Kazaya karışan teknelerden biri Ortaköy iskelesine getirildi. Teknede kan izleri görülürken, olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerini sürdürüyor.

Görgü tanıkları korkunç kazayı anlattı

Görgü tanığı Taner Kamberoğlu ise "2 tekne birbirine sürttü, çocuğun iki bacağı koptu. Kızın bir bacağı koptu. Yardımcı olduk. Onları ben tekneden çıkardım. Ambulansa koyduk, gönderdik" dedi.

Yaralı yakınlarından Serdar Tümen, "Motorla gidiyorduk, Beşiktaşlı futbolcular bağırıyoruz, çağırıyoruz. O arada arkadan bir anda tekne geldi, bize sürttü. Bir arkadaşım bacağından ağır şekilde yaralandı, bir arkadaşımızın da eşi şuanda ameliyatta, dua bekliyoruz başka yapacağımız bir şey yok. İkisi de ameliyatta. Hepimiz ayakta duruyorduk o arada çarpıldı" dedi.


Taraftarlardan Gökay Sarıoğlu ise, teknede 7-8 kişi olduklarını söyleyerek, "Büyük bir tekne geldi yandan sürterek geçti, bağrışma duydum yan tarafa baktım. Arkadaşlarımı yerde gördüm. Gerisini zaten hatırlamıyorum. İskeleye nasıl gittik, ne yaptık hatırlamıyorum. Bizim ki özel yattı, 15 metrelik falan bir şeydi" şeklinde konuştu.




#Beşiktaş
7 yıl önce