|

Beşiktaş'ın şampiyonluğu sonrası yaşananlar

Beşiktaş, ligde dün Gaziantepspor'u yenerek 15. şampiyonluğunu ilan etti. Siyah-beyazlıların 3. yıldızı takmasının ardından bu yana ilgi çekici anlar yaşandı.

Yeni Şafak
10:56 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:11 - 29/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaşlılar 15. şampiyonluğu coşkuyla kutladı.
Beşiktaşlılar 15. şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Beşiktaş, bitime bir hafta kala süper Lig şampiyonluğunu ilan etti. Siyah-beyazlılar maç sonrası 3. yıldızı takmış olmanın verdiği sevinçle büyük coşku yaşarken, dünden bu yana gelişen olaylar şöyle:

2016-2017 sezonu şampiyonu Beşiktaş


Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 yendi ve ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Siyah beyazlılar bu şampiyonlukla birlikte ligde 15. kez zafere ulaştı ve üçüncü yıldızı armasına taktı..


Futbolcular Şenol Güneş'in basın toplantısını bastı


Gaziantepspor'u 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında soruları cevapladı. Futbolcular ise şampiyon tezahüratlarıyla birlikte Güneş'e sürpriz yaparak basın toplantısını bastı.


Talisca Fikret Orman'a göz kırptı

Beşiktaş'ın şampiyonluğu sonrası Anderson Talisca yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Ömer Güvenç'in sorduğu 'Beşiktaş'a 3 yıllık imza atar mısın?' sorusuna 'Başkana bağlı' diye cevap veren Talisca, Fikret Orman'a göz kırptı.

Vodafone Stadında üç yıldız sürprizi

Bu şampiyonlukla birlikte siyah beyazlılar armasına üçüncü yıldızı taktı. Beşiktaş'ın stadı Vodafone'da da üçüncü yıldızla ilgili dikkat çeken bir görüntü oluştu.

Dusko Tosic'ten Van Persie'ye tarihi ayar


Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Dusko Tosic, şampiyon oldukları Gaziantepspor maçı sonrasında Türkiye Kupası maçında gerginlik yaşadığı Robin van Persie'ye mesaj yolladı. Sırp futbolcu, şampiyonluk sonrasında attığı görseli Van Persie'yi etiketleyerek paylaştı. Bu paylaşım siyah beyazlı taraftarlar tarafından binlerce beğeni alırken Fenerbahçeli taraftarlardan tepki gördü.


Caner Erkin'den şampiyonluk sonrası ince mesaj

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin, şampiyonluk sonrası Instagram hesabından Gökhan Gönül'le çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Başarılı sol bekin paylaşımında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a birlikte geldiği Gökhan Gönül'le çekilen fotoğrafını koyması sarı lacivertli taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Beşiktaşlı taraftarlar ise bu fotoğrafla birlikte sarı lacivertlilere esprili cevaplar verdi.

Sow Beşiktaşlı futbolcuların paylaşımlarını beğendi

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, eski takım arkadaşları Gökhan Gönül, Caner Erkin ile vatandaşı Demba Ba'nın şampiyonluk sonrası yaptığı paylaşımları beğendi. Golcü oyuncunun bu hareketi sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Taraftarlar tesislerde oyuncuları coşkuyla karşıladı

Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde siyah-beyazlı taraftarlar tezahüratlarla karşıladı.

Tamer Tuna Beşiktaş'tan ayrılıyor

2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Tamer Tuna Osmanlıspor maçı sonrası takımdan ayrılacağını açıkladı.

Beşiktaş Devler Ligi'ne direkt gidiyor

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında dahil olacakken Başakşehir 3. ön eleme turunda yer alacak.

Şampiyon Beşiktaş'ın kasasına girecek para


Geçen sezonki rakamlar baz alındığında Beşiktaş'ın şampiyonluktan kazanacağı para toplam 166 milyon TL olacak.


#Beşiktaş
7 yıl önce