|

Beşiktaş'ın stoperdeki hedefi Serdar Aziz

Defans hattında yapılan hatalar sonrası yeni sezonda kadrosunu iyi bir stoperle takviye etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Serdar Aziz için kulübü Bursaspor ile anlaştı. Yeşil beyazlıların başkanı Ali Ay'ın Fikret Orman ile el sıkıştığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:41 - 2/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:46 - 2/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş
Beşiktaş

Ersan'ı Çin'e satmasının ardından, Rhodolfo'yu da sakatlığa kurban veren ve bu sezon savunmada dikiş tutturamayan Beşiktaş, gelecek sezonun transferi için önceliği defans hattına verdi



Bu yönde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetiminin, Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz için kulübüyle anlaştığı öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Şenol Güneş'in talimatı üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Bursaspor Başkanı Ali Ay görüşüp el sıkıştığı bildirildi. Ekonomik olarak krizde olan Bursaspor'un, Serdar Aziz'i satması bekleniyor.





Transfermarkt değeri 5 milyon euro olan Serdar Aziz için Beşiktaş yönetiminin oyuncu + para şeklinde paket bir teklif sunması bekleniyor. Sezon sonunda takıma geri dönmesi beklenen Pedro Franco ve Milosevic'i yeşil beyazlı kulübe önereceği ifade edilen siyah beyazlıların Serdar'ı Euro 2016 öncesinde kadroya katmak istediği belirtildi.











#Serdar Aziz
#Beşiktaş
#Bursaspor
8 yıl önce