|

Beşiktaş'ın yıldızı yıllardır aynı kramponu giyiyor

Beşiktaş'ın sezon başında Real Madrid'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Pepe, siyah beyazlı formayla çıktığı her maçta Umbro krampon markasıyla mücadele etti. Real Madrid ve Beşiktaş'ın resmi sponsoru Adidas'ın kramponlarını giymeyi reddeden Portekizli futbolcunun bu tavrının arkasında yatan hikaye ise oldukça duygulu.

Yeni Şafak
17:24 - 7/11/2017 Salı
Güncelleme: 09:54 - 8/11/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın 35 yaşındaki yıldızı Pepe, futbol kariyeri boyunca Umbro marka kramponu tercih etti.
Beşiktaş'ın 35 yaşındaki yıldızı Pepe, futbol kariyeri boyunca Umbro marka kramponu tercih etti.

Beşiktaş'ın yıldızı Pepe, Brezilya'da doğdu. Maddi imkansızlıklar yüzünden zor bir çocukluk geçiren futbolcu, yetiştirdiği balıkları satarak ev bütçesine destek oldu. Antrenmana gidip gelirken verilen otobüs biletlerini yemekle takas ettiğini anlatan futbolcu, kramponunun hikayesini de kendi kalemiyle yazmıştı.

  • Real Madrid ve Beşiktaş'ta takımların resmi sponsoru Adidas'ın kramponlarını giymeyen Pepe, bunun sebebini babasıyla arasında geçen anıya bağlıyor.

Pepe, Brezilya'da ilk kramponlarını almak istediğini söylediğinde babasından “Nasıl alalım. Çok pahalı” yanıtını alır. Ama babası oğlunun istediği ayakkabıları bir şekilde para biriktirip alır. Portekizli futbolcu, bugün hala ilk kramponu olan Umbro'yu kullanır.




https://www.youtube.com/embed/AjaJXG46Smg

#Beşiktaş
#Pepe
#Real Madrid
6 yıl önce