|

Beşiktaşlı eski futbolcu Sidnei Barcelona'ya transfer oluyor

2010-11 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve istenileni veremediği için sezon sonu takımdan gönderilen Brezilyalı stoper Sidnei Barcelona'ya transfer oldu.

Yeni Şafak
20:43 - 25/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:10 - 25/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
1989 doğumlu Brezilyalı stoperin kariyerinde 9 golü var.
1989 doğumlu Brezilyalı stoperin kariyerinde 9 golü var.

Geçtiğimiz sezon Benfica'dan Deportivo'ya kiralanan 27 yaşındaki Brezilyalı stoper Sidnei Barcelona'ya transfer oluyor. İspanyol basınında yer alan habere göre; Vermaelen'in sık sık sakatlanması, Mascherano'nun takımdan ayrılmasıyla stoper bölgesinde alternatif arayışına giren Barcelona'da bu transfer bitmek üzere.



Deportivo'nun teklifini reddetti

As Gazetesi'nin haberine göre Deportivo ile 2018 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmayan Sidnei'in Barcelona'ya gittiği ve orada sağlık kontrolünden geçtiği ifade edildi. Kısa süre içinde resmi imzaların atılması beklenirken Deportivo'ya ne kadar bonservis bedeli ödeneceği henüz bilinmiyor.



Juventus Barcelona'dan Javier Mascherano'yu transfer ediyor Ahmet Bulut: Arda Turan Barcelona'da kalacak Kinder'in 'İlkay'lı reklamı ülkeyi karıştırdı

Beşiktaş'ta istenileni verememişti

2011/2012 sezonunda 15 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla

Benfica

'dan

Beşiktaş

'a kiralanan Sidnei, sadece 12 maçta forma giyerek beklentileri karşılayamamıştı. Geçtiğimiz sezon 3 milyon euro bonservis bedeliyle

Benfica

'dan

Deportivo

'ya kiralanan 27 yaşındaki oyuncu, 33 maçta 2,897 dakika forma giyerek takımının önemli oyuncularından biri olmayı başarmıştı.



#Sidnei
#Deportivo
#Beşiktaş
#Barcelona
8 yıl önce