|

Beşiktaşlı futbolcular birbirlerini takip etmeyi bıraktı

Beşiktaş'ta yaşanan Talisca-Caner gerginliği sosyal medyaya taşındı. Siyah beyazlıların iki yıldızı birbirlerini takipten çıktı. Bununla birlikte Oğuzhan Özyakup, Babel ve Tolga Zengin'in de Talisca'yı takip etmeyi bırakması dikkat çekti.

Yeni Şafak
01:11 - 3/10/2017 Tuesday
Güncelleme: 01:30 - 3/10/2017 Tuesday
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta Caner Erkin ve Talisca arasında yaşanan gerginlik takım içerisindeki diğer futbolculara da sıçradı.
Beşiktaş'ta Caner Erkin ve Talisca arasında yaşanan gerginlik takım içerisindeki diğer futbolculara da sıçradı.

Caner Erkin ve Talisca’nın Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasındaki kavgası ikilinin sosyal medya hesaplarına kadar sıçradı.

Anderson Talisca, Caner Erkin’i Instagram hesabından takipten çıkardı. Bu harekete karşılık olarak Caner Erkin başta olmak üzere Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Tolga Zengin ve Ryan Babel de Anderson Talisca’yı takibi bıraktı.

  • Beşiktaş Kulübü, yaptığı açıklamada ikili arasında geçtiği iddia edilen 'şiddetli kavga' iddialarını yalanlamıştı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, "Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır" ifadeleri kullanılmıştı.
#Beşiktaş
#Caner Erkin
#Talisca
6 years ago